Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Advantech uređaji za siguran prijenos podataka, nadzor i kontrolu umreženih uređaja

Advantech Industrial Intelligent Connectivity Solutions

20 srpnja, 2022

Preko 35 godina iskustva u razvoju pouzdanih žičanih i bežičnih komunikacijskih rješenja za ključne aplikacije u industriji Advantech dovodi u poziciju vodećih tvrtki u svijetu u svojoj branši. Asortiman njihovih proizvoda u ovoj kategoriji, uz ostale proizvode, čine industrijski Ethernet preklopnici, Fieldbus i Modbus pristupnici/usmjerivači, mobilni usmjerivači, mobilni IP usmjerivači, bežične pristupne točke/klijenti, medijski konverteri i poslužitelji serijskih uređaja.

Svi navedeni uređaji doprinose sigurnom prijenosu podataka, te nadzoru i kontroli umreženih uređaja u industrijskom okruženju. Još prošle godine tvrtka Proton EL postala je službeni Advantech channel partner, čime svojim kupcima možemo omogućiti odlične uvjete dobave njihove opreme, a naši prodajni inženjeri stoje vam na raspolaganju oko specifikacije opreme.

Advantech Industrial Intelligent Connectivity Solutions

Kako se postavlja sve više uređaja za prikupljanje podataka u industrijskom sustavu, zahtjevi mrežnog prijenosa podataka konstantno rastu. Advantech kontinuirano integrira napredne tehnologije, kao što su vremenski osjetljivo umrežavanje (eng. time-sensitive networking – TSN), 5G, OPC UA i Wi-Fi 6, s postojećim Modbus, Fieldbus i Ethernet mogućnostima, kako bi pružio besprijekorno komunikacijsko okruženje za različite industrije.

Advantech Industrial Intelligent Connectivity Solutions

The Industrial Internet of Things (IIoT), ili kako naši prevode, Industrijski Internet stvari, matrica je mreža koje povezuju opremu i uređaje. Prikupljeni podaci putem senzora mogu se integrirati u poslovni model platforme kao usluge (PaaS) za stvaranje novih poslovnih prilika i mogućnosti. Advantech se usredotočuje na četiri sektora izlaska na tržište – opću automatizaciju i iFactory, proizvodnju industrijske opreme, energiju i okoliš, te industrijsku infrastrukturu kako bi ispunio niz potreba različitih aplikacija.

Advantech Hrvatska je u Zagrebu

Prošli mjesec na našem smo blogu predstavili dio asortimana iz kategorije wireless I/O modula i senzorskih modula, koji podatke šalju direktno na cloud koristeći bežične tehnologije, uz primjenu IoT protokola. U pitanju su bežični I/O moduli s modularnim dizajnom, Smart IoT Sensing rješenja, te Edge-to-Cloud kompletna rješenja.

Naši projektni inženjeri imaju iskustva u implementaciji tih uređaja u industrijsko okruženje, a naši prodajni inženjeri educirani su kako bi pronašli savršeno rješenje za vaše postrojenje i aplikaciju. Nazovite nas na +385 (1) 5588 988 ili pošaljite upit na info@proel.hr za svaki vaš upit.

Istaknuti povezani proizvodi

Moglo bi vas zanimati