Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Dani automatizacije 2019. – “Smart Factory”

Dani automatizacije 209.

10 listopada, 2019

Umjetna inteligencija, robotika, Internet stvari (loT), biotehnologija, autonomna vozila… zvuči nerealno ali je već postalo stvarnost i tvornice kakve smo znali dovelo je do „Pametnih tvornica”.

Na ovogodišnjoj konferenciji bavimo se upravo ovom tematikom s posebnim naglaskom na daljinske pristupe postrojenjima, sustavima industrijske komunikacije, Vision i 3D Vision sustavima te sigurnosnim sustavima.

Kako bi povećale učinkovitost proizvodnih procesa tvrtke se moderniziraju, a sve je započelo 4. industrijskom revolucijom ili Industrijom 4.0 koja je u potpunosti promijenila proizvodnju, logistiku nabavu itd.

Industrija 4.0 nije rezervirana samo za velike i moćne tvrtke već i one male mogu koristiti benefite moderne tehnologije i upravo tako postati konkurentnije na tržištu.

Niži operativni troškovi, povećanje produktivnosti, outsourcing, suradnja i povećana sigurnost

Proizvodi se u fizičkom svijetu stvaraju dok se kroz ono digitalno oni poboljšavaju i postaju gotovo savršeni. Smanjuju se troškovi proizvodnog procesa, smanjuje se rizik od ozljeda te se proizvodi brže i jednostavnije. Automatizacijom se zapravo eliminira ljudska intervencija u samim procesima i prepušta se pametnim sustavima.

– Naši će vam inženjeri predstaviti „Talk to machine“ sustave u industrijskoj komunikaciji povezivanjem uređaja i sustava automatizacije unutar industrijskih mreža. Kako bi doživljaj bio potpun održat će se i LIVE prikaz samih procesa.

– Sljedeće predstavljanje uz također LIVE prikaz odnosit će se na vision sustave koji omogućuju provjeru proizvoda nekoliko puta u sekundi čime se uklanja mogućnost ljudske pogreške i poboljšava kvaliteta proizvodnog procesa. Troškovi se minimiziraju, a povrat investicije je čak samo nekoliko mjeseci.

– Nakon Visiona nastavljamo s LMI 3D Vision sustavima koji robotima omogućuju „Ljudski vid“ i on je sposoban obavljati složene zadatke koji su prije bili nezamislivi. Ovi sustavi mogu se dodavati postojećim dijelovima te tako pomiču tehnologiju do industrije budućnosti. I ovdje smo vam pripremili LIVE show.

– Renomirani svjetski brendovi koje zastupamo razvijaju inovativne zaštitne i sigurnosne sustave kao što su svjetlosne zavjese, formati implementirani u tvornicama i linijama diljem svijeta.

S ovim zapravo završavamo s predavanjima i krećemo s predstavljanjem naših dosadašnjih uspješnih projekata koji objedinjuju prethodna predavanja u stvarnu priču.

U kratkoj panel raspravi naši će gosti iz javnog i realnog sektora odgovoriti na pitanja kakvo je stanje s industrijom u Hrvatskoj i što nam donosi budućnost.

Prije zakuske ćemo nekoga i nagraditi! Pripremili smo za vas bogate poklone koje ćemo dijeliti na našoj tomboli. Možda baš vi osvojite tablet ili poklon paket naših pokrovitelja. Svakako okušajte sreću.

U pauzama će se za podizanje energije pobrinuti naš pokrovitelj Anamarija sa svojim instant kavama.

Kava koja pokreće dan!

Za kraj slijedi ručak i druženje uz čašu vrhunskog vina našeg pokrovitelja Kutjevo d.d.

Vina Kutjevačkog podruma

Pronađite svoje nove poslovne partnere, klijente i suradnike ili samo provjerite što nosi budućnost.

Dođite u što većem broju i učinite s nama ovogodišnju konferenciju najboljom do sada!

Konferencija se održava 24.10. s početkom u 9 h u jednom od najljepših kongresnih centara City Plaza Zagreb.

Prijavni obrazac nalazi se na linku http://bit.ly/2ocZ6pw

Sudjelovanje je potpuno besplatno.

Moglo bi vas zanimati