Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

FESTO i PROEL se dogovorili: Postali smo partner distributer

Festo Proton EL PROEL pneumatika industrija

3 veljače, 2021

Tvrtka Proton EL d.o.o. ponosni je partner distributer FESTO proizvoda za područje Republike Hrvatske. Rezultat je to pregovora PROEL grupe i jednog od vodećih svjetskih dobavljača automatizacijske tehnologije za industriju.

Našim kupcima želimo omogućiti najkvalitetniji i najširi spektar proizvoda za industrijsku automatizaciju, a ostvarenje ove suradnje s tvrtkom FESTO  veliki je korak ka tome cilju. Naši inženjeri su prošli edukaciju od strane FESTO stručnjaka, te vam stoje na raspolaganju za sve upite. 

Obiteljska FESTO grupa u 176 država

Festo grupa nastala je davne 1925. godine kao obiteljska tvrtka, koju danas vodi treća generacija iste obitelji. U tih gotovo 100 godina poslovanja, stvorili su prodajnu mrežu, s dostupnošću proizvoda u čak 176 različitih država diljem svijeta.

U navedenim državama broje preko 300 tisuća kupaca, o kojima se brine preko 21 tisuću zaposlenika. Godišnje ostvaruju preko 3 milijarde eura prometa, a sve te brojke dovoljno govore o kakvom je svjetskom gigantu riječ. 

Lider za pneumatiku u industriji

FESTO grupa apsolutni je lider u području pneumatskih komponenti i tretiranju komprimiranog zraka u industriji, a proizvodni program obogaćen je upravljačkim, kontrolnim i mjernim uređajima za industrijska postrojenja. 

Tvrtka Proton EL na svom lageru u Zagrebu imat će osnovni asortiman opreme iz FESTO tvornice. PROEL grupa posluje s najboljima, a FESTO je u nama pronašao pouzdanog partnera distributera. Našim kupcima želimo omogućiti brzu dostavu i efikasnu ugradnju njihove opreme. Nazovite nas s povjerenjem. 

Moglo bi vas zanimati