Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Festo Motion Terminal VTEM – ventilski blok s upravljanjem putem aplikacije

FESTO Motion Terminal VTEM PROEL

20 srpnja, 2021

U blog objavi za ovaj tjedan našim kupcima želimo predstaviti Festo Motion Terminal VTEM, ventilski blok s upravljanjem putem aplikacije. Na bloku možete posebnim piezo ventilima podešavati da svaki ventil zauzima bilo koju funkciju, ili proporcionalno upravljati sustavom uz pomoć posebno osmišljene aplikacije.

U pitanju je patent tvrtke Festo, koji je jedinstven na tržištu, a brojne funkcije po prvi puta su kombinirane unutar jednog hardvera. Inteligentna tehnologija, koja se sastoji od pneumatike, senzorike, elektronike i softvera, omogućuje mnoštvo funkcija za upravljanje i nadzor sustava. S VTEM-om vaš industrijski sustav ulazi u kategoriju Industry 4.0.

VTEM Motion Terminal by Festo

U pitanju je prvi takav sustav u svijetu, u kojem aplikacija može upravljati ventilima i koja je ključna u radu ventilskog bloka. Aplikacija će nam omogućiti da; a) smanjimo kompleksnost cijelog sustava, b) ubrzamo rad inženjeringa, te c) omogućiti nadogradnju i fleksibilnost strojeva tijekom cijelog životnog vijeka.

Integrirani senzori unutar sustava reguliraju tlak i protok, te bilježe sve ostale parametre, kao što su brzina i temperatura. Uz pomoć VTEM-a povećat ćete pouzdanost i kvalitetu procesa, a isto će vam smanjiti troškove održavanja i sljedivost sustava.

Ekonomično i energetski učinkovito

VTEM možete vrlo jasno parametrirati, te precizno definirati slijed kretanja i smanjiti potrošnju komprimiranog zraka do 70%. Također, moguće je testirati određene funkcije unaprijed na stroju, te time izbjeći naknadne ispravke na stroju.

Želite li se informirati više o ovom proizvodu kontaktirajte nas i rado ćemo vam dati više informacija. Za narudžbu i informiranje o bilo kojem Festo proizvodu nazovite nas na broj telefona 01 5588 988 ili pošaljite upit na info@proel.hr . Čekamo vas.

Moglo bi vas zanimati