Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Frekventni pretvarači ABB ACS355: Za široku primjenu, dobavljiv s lagera

ABB ACS355 Frekventni pretvarači

17 kolovoza, 2021

Bez obzira jeste li ABB system integrator, proizvodite strojeve ili izrađujete elektro ormare, mikro frekventni pretvarači ACS355 mogu biti idealno rješenje za vas. Prije svega, zato što su nam ovi pretvarači dostupni na lageru, što je u ovo doba kašnjenja s isporukom industrijske opreme vrlo bitno.

Posljednje vrijeme trudimo se našim kupcima i klijentima posebno isticati proizvode koji su dobavljivi odmah, kako ne bi došlo do dugih zastoja u proizvodnji, kao i s isporukom strojeva ili puštanja u pogon industrijskih postrojenja.

Mikro frekventni pretvarači

Ono što krasi ove frekventne pretvarače su vrlo male (mikro) dimenzije, što ih čini idealnim za svaku primjenu. Osim što su optimizirani za ugradnju u elektro ormare, vrlo se jednostavno programiraju, a dostupne su i predefinirane aplikacije koje omogućuju brzo postavljanje.

Predviđeni su za motore od 0,37 do 22 kW / 0,5 do 30 hp (KS), a vektorska kontrola može pokretati asinkrone motore i motore s permanentnim magnetima. Širok raspon adaptera sabirnice polja omogućuje nam i vrlo fleksibilno povezivanje i pojednostavljeno ožičenje u elektro ormarima (kao i svi proizvodi iz ABB obitelji proizvoda IP20). 

PROEL Grupa i ABB Hrvatska – koja je poveznica?

Tvrtka Proton EL d.o.o. službeni je System integrator i distributer ABB opreme za industriju. Bez obzira trebate li ABB PLC, DCS, HMI, SCADA-u ili pak frekventni pretvarač, PROEL Grupa vam stoji na raspolaganju za prodaju i ugradnju.

Naši prodajni inženjeri stoje vam na raspolaganju za tehničku podršku i specifikaciju opreme, pa nas možete nazvati na broj +385 (1) 5588 988 ili poslati mail na info@proel.hr ako imate bilo kakav upit. Bez obzira je li u pitanju ABB ACS355 ili neki drugi uređaj, spremni smo za vaše upite, javite se.

ABB ACS355 frekventni pretvarači – karakteristike:

  • 0,37 do 22 kW/0,5 do 30 KS.
  • Optimizirani dizajn za ugradnju unutar ormara, što štedi prostor i vrijeme ugradnje.
  • Širok raspon dostupnih adaptera sabirnice polja nudi fleksibilno povezivanje.
  • Vektorska kontrola koja može pokretati i asinkrone motore i motore s permanentnim magnetima.
  • Jednostavno vizualno programiranje sekvenci za stvaranje neovisnih i ponovljivih operacijskih nizova.
  • Unaprijed definirane aplikacija za brzo osnovno postavljanje.
  • Jedinstvena visina i dubina iz obitelji proizvoda IP20 pojednostavljuje ožičenje u elektro ormarima.

Moglo bi vas zanimati