Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Industrijski konektori sa zaštitnim sustavom od slučajnog odspajanja

Techno connectors industrijski konektori

Napisao: Stefan

13 siječnja, 2022

Pred vama su industrijski konektori Techno TH389, certificirani za instalaciju na najzahtjevnije aplikacije. Riječ je u o konektorima koji su pogodni za sve radne uvjete, jednostavni za ožičenje, sa zaštitnim sustavom od slučajnog odpajanja.

Stupanj zaštite ovih konektora pokriva sve glavne kategorije za industriju i ostalu primjenu; IP66, IP68 i IP69K. Dostupni su u varijantama 4-polnih, 5-polnih i M20 konektora za montažu na elektro ormare, te u obliku tzv. „flying“ konektora.

Techno Easy Click Connectors Industry

Industrijski konektori za brzo spajanje: Easy-Click system

Glavna značajka Techno konektora jest iznimna praktičnost koju omogućuje takozvani „Easy-Click“ push-pull sistem brzog spajanja i odspajanja / isključenja. Posebno to dolazi do izražaja u usporedbi s običnim konektorima na vijke, ali i konektorima s klasičnim bajunetnim priključkom.

Techno garantira izdržljivost do 25 kg, što je puno više od zahtjeva EN 61535 standarda za instalacijske konektore (8 kg, op.a.). Ove konektore krasi i značajka jednostavnog i brzog odspajanja, ali nikada se to neće dogoditi slučajno, jer je isto moguće samo uz ručni pritisak na gumb za odspajanje ili uz pomoć posebnog alata (kod tamper-proof sustava).

Techno Easy Click Connectors Industry

Techno spojnice sa zaštitnim sustavom od slučajnog odspajanja

Posebno impresivna je ta dodatna zaštita na konektorima, takozvani sustav zaštite od neovlaštenog odspajanja (tamper-proof system). A da bi cijeli proces ožičenja i puštanja u pogon bio još brži, tu je i inovativni sustav ožičenja bez potrebe za korištenjem odvijača.

Široka primjena ovih konektora čini ih idealnim za razne aplikacije. Bilo da se radi o klasičnoj industriji, HVAC-u, osvjetljenju, marinama, senzorici ili spajanju motor, ovi konektori mogu biti idealno rješenje za vaše potrebe. Više o Techno TH389 konektorima pronađite na stranicama dobavljača.

Techno Easy Click Connectors Industry

Techno s.r.l. Hrvatska je u Zagrebu

Tvrtka Proton EL kao ovlašteni distributer Techno proizvoda na svojem lageru ima širok asortiman industrijskih konektora, stoga možemo isporučiti opremu u najkraćem mogućem roku. Za veće narudžbe i konektore koje nemamo na lageru jamčimo vrlo kratak rok isporuke direktno iz tvornice.

Asortiman opreme možete pronaći na stranici dobavljača, a naši prodajni inženjeri spremno čekaju na vaše upite i narudžbe pozivom na broj telefona +385 (1) 5588 988 ili slanjem e-maila na info@proel.hr . Jer, PROEL Grupa je Vaš centar za automatiku!

Moglo bi vas zanimati