Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Industrijski konektori sa zaštitnim sustavom od slučajnog odspajanja

Techno connectors industrijski konektori

13 siječnja, 2022

Pred vama su industrijski konektori Techno TH389, certificirani za instalaciju na najzahtjevnije aplikacije. Riječ je u o konektorima koji su pogodni za sve radne uvjete, jednostavni za ožičenje, sa zaštitnim sustavom od slučajnog odpajanja.

Stupanj zaštite ovih konektora pokriva sve glavne kategorije za industriju i ostalu primjenu; IP66, IP68 i IP69K. Dostupni su u varijantama 4-polnih, 5-polnih i M20 konektora za montažu na elektro ormare, te u obliku tzv. „flying“ konektora.

Techno Easy Click Connectors Industry

Industrijski konektori za brzo spajanje: Easy-Click system

Glavna značajka Techno konektora jest iznimna praktičnost koju omogućuje takozvani „Easy-Click“ push-pull sistem brzog spajanja i odspajanja / isključenja. Posebno to dolazi do izražaja u usporedbi s običnim konektorima na vijke, ali i konektorima s klasičnim bajunetnim priključkom.

Techno garantira izdržljivost do 25 kg, što je puno više od zahtjeva EN 61535 standarda za instalacijske konektore (8 kg, op.a.). Ove konektore krasi i značajka jednostavnog i brzog odspajanja, ali nikada se to neće dogoditi slučajno, jer je isto moguće samo uz ručni pritisak na gumb za odspajanje ili uz pomoć posebnog alata (kod tamper-proof sustava).

Techno Easy Click Connectors Industry

Techno spojnice sa zaštitnim sustavom od slučajnog odspajanja

Posebno impresivna je ta dodatna zaštita na konektorima, takozvani sustav zaštite od neovlaštenog odspajanja (tamper-proof system). A da bi cijeli proces ožičenja i puštanja u pogon bio još brži, tu je i inovativni sustav ožičenja bez potrebe za korištenjem odvijača.

Široka primjena ovih konektora čini ih idealnim za razne aplikacije. Bilo da se radi o klasičnoj industriji, HVAC-u, osvjetljenju, marinama, senzorici ili spajanju motor, ovi konektori mogu biti idealno rješenje za vaše potrebe. Više o Techno TH389 konektorima pronađite na stranicama dobavljača.

Techno Easy Click Connectors Industry

Techno s.r.l. Hrvatska je u Zagrebu

Tvrtka Proton EL kao ovlašteni distributer Techno proizvoda na svojem lageru ima širok asortiman industrijskih konektora, stoga možemo isporučiti opremu u najkraćem mogućem roku. Za veće narudžbe i konektore koje nemamo na lageru jamčimo vrlo kratak rok isporuke direktno iz tvornice.

Asortiman opreme možete pronaći na stranici dobavljača, a naši prodajni inženjeri spremno čekaju na vaše upite i narudžbe pozivom na broj telefona +385 (1) 5588 988 ili slanjem e-maila na info@proel.hr . Jer, PROEL Grupa je Vaš centar za automatiku!

Moglo bi vas zanimati