Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

NOVUS N20K48 – Modularni kontroler s dodatnim mikromodulima

Novus N20K48 Modularni kontroler

23 rujna, 2022

Predstavljamo vam sjajnu obitelj modularnih kontrolera iz tvrtke sa sjedištem u Brazilu, NOVUS N20K48. U pitanju je novi, ali dosljedni koncept južnoameričkog proizvođača, koji se temelji na kompaktnom dizajnu i snažnom jezgrenom kontroleru.

Ovaj modularni kontroler dolazi u kompletu s rastućom obitelji mikromodula, koji nam omogućuju primjenu kontrolera na širokom rasponu aplikacija i potreba u industriji. Njihovi mikromoduli savršeni su zbog svoje modularnosti te omogućuju skaliranje I/O signala, široku povezivost (opcija Modbus RTU izvedbe), te mnoge druge značajke.

To je vrlo bitno za industrijsko okruženje, jer se koristi samo jedan kontroler za različite primjene, čime se izbjegavaju kupnje specifičnih i vrlo skupih modula, čime je organiziranje i nabava rezervnih dijelova znatno pojednostavljena.

Značajke NOVUS N20K48 kontrolera

Za sve NOVUS proizvode karakteristična je njihova ClickNGo tehnologija, a ista je dostupna kako za NOVUS N20K48 kontroler tako i za ostale prikladne mikromodule. Ova tehnologija nam omogućuje proširivost kapaciteta za još zahtjevnije aplikacije, kao i jednaki standard koji omogućuje jednostavno edukaciju tehničkog osoblja.

Ujedno preko Bluetooth sučelja moguće je izvesti jednostavnu dijagnostiku na terenu i puštanje  rad putem aplikacije QuickTune Mobile. To smanjuje potencijalne zastoje u radu, dok USB sučelje pruža opciju serijske konfiguracije, optimizirajući serijsku proizvodnju i procese.

Modularni kontroler ima moderan dizajn i jednostavan je za koristiti

Dizajn samog kontrolera karakterističan je za ovakav tip uređaja, a ova serija dolazi s još novijim i elegantnijim dizajnom u odnosu na svoje prethodnike. Prednju stranu kontrolera krasi veliki, svjetleći displej, koji je vrlo jasan za čitanje.

Sama veličina ekrana ne mijenja kompaktnu dubinu samog kućišta uređaja, čime je prikladan za ugradnju i u vrlo skučene prostore. S dizajnom čiji fokus je zadovoljiti sve potrebe savršenog korisničkog iskustva, uz QuickTune Mobile aplikaciju to će u potpunosti biti zadovoljeno.

Navedena aplikacija intuitivnu mobilnu platformu za upravljanje konfiguracijom za sve kontrolere i mikromodule u radnji. Više o kontroleru možete pronaći na stranici dobavljača, a naše prodajne inženjere možete kontaktirati za sve tehničke upite i narudžbu opreme. Nazovite nas na +385 (1) 5588 988 ili pošaljite upit na info@proel.hr .

Moglo bi vas zanimati