Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Otvoreno radno mjesto – PROJECT MANAGER

9 srpnja, 2019

U potrazi smo za novim članom našeg tima i možda si baš ti osoba koju tražimo.

Tvrdoglavo se držiš principa da posao mora biti odrađen najbolje, imaš konstantnu želju za napredovanjem i učenjem, poštuješ sve članove tima i znaš izvući najbolje iz njih, komunikativan si i organiziran? Nastavi čitati dalje.

Naša tvrtka pozicionirala se kao jedna od vodećih u regiji. Osim što smo vješti u automatizaciji bavimo se i inovacijama. Jedni smo od prvih koji projekte odrađuju prema Industry 4.0. principu. U proteklih nekoliko godina odradili smo preko 100 projekata automatizacije u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Bavimo se PLCom, SCADAom, industrijskom automatizacijom, robotikom, industrijskim kamerama itd.

Radimo s renomiranim klijentima a naše reference možeš provjeriti ovdje. Koliko smo uspješni govore i nagrade koje smo dobili za inovacije proizašle iz naše radionice. Ako ti sve ovo nije strano onda imaš i kompetencije koje tražimo.

Želiš li raditi u poticajnom okruženju, mladom timu uz koji ti dolazak na posao neće biti „tlaka“, javi nam se! Kako? Sastavi kvalitetno motivacijsko pismo i pošalji ga na info@proel.hr.

Moglo bi vas zanimati