Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Službeno je dogovoreno: PROEL je Advantech channel partner

12 listopada, 2021

Tvrtka Proton EL (skraćeno PROEL) nastavlja s velikim poslovnim novostima i kontinuiranim napretkom u svojem poslovanju. Nakon već dogovorene suradnje s tvrtkom FESTO, pao je dogovor s azijskim divom, čime je PROEL postao službeni Advantech channel partner za Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. 🙂

Ovaj dogovor dvije tvrtke veliki je korak naprijed u našoj dosadašnjoj suradnji, kojim se želi Advantech proizvode približiti domaćem tržištu. S novim dogovorom to će biti znatno lakše, jer sada imamo partnerski odnos, te ćemo domaćem tržištu ponuditi bolje uvjete dobave.

PROEL je sada Advantech channel partner

Osim što će proizvodi azijskog diva od sada dolaziti po povoljnijim uvjetima, naši prodajni inženjeri odradit će i dodatnu edukaciju u sklopu Advantech programa, kako bi što bolje odgovorili na iscrpne zahtjeve tržišta jugoistočne Europe.

Naša želja je pružiti kvalitetan odgovor na svaki vaš upit, te pružiti brzu isporuku opreme s lagera u Zagrebu i Nizozemskoj. Određeni proizvodi iz kategorije industrijske automatizacije imat ćemo na svojem lageru, dok ćemo ostatak opreme dobavljati na vrlo brzoj vezi s Eindhovenom, gdje je smješten glavni poslovni centar Advantecha za područje Europe.

Proizvodi iz kategorije industrijska automatizacija

Od široke palete Advantech proizvoda svakako želimo istaknuti iduće kategorije; industrijski touch paneli i monitori, ethernet preklopnici, I/O moduli, PAC (programmable automation controllers), industrijska računala i sve što možete naći u njihovoj kategoriji industrijska automatizacija.

Svakako, kao pravi Advantech channel partner stojimo vam na raspolaganju i za proizvode iz drugih kategorija, koje vam također možemo dobaviti po najboljim uvjetima na tržištu. Jer, ne treba zaboraviti činjenicu da je ovaj gigant vodeći u svijetu po pitanju IoT pametnih rješenja.

Više o proizvodima i uslugama ove tvrtke pronađite na njihovoj službenoj stranici, a o našoj suradnji s njima pročitajte na stranici zastupstva. 

Moglo bi vas zanimati