Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Službeno priopćenje: Tvrtka posluje normalno

PROEL Featured Blog post

18 ožujka, 2020

Računajte s nama.

Iako pandemija COVID 19 virusa značajno otežava poslovanje diljem Europe, želimo Vam poručiti kako ćemo narednih dana nastaviti isporučivati robu i usluge, istovremeno osiguravajući uvjete kako bi naši zaposlenici, partneri i dobavljači ostali zdravi.

Kako će se to odraziti na naše usluge?

Važno je znati kako naše trenutno rukovanje narudžbama, skladištem i operativnom podrškom ostaje nepromijenjeno. Imamo dostatnu raspoloživost uskladištene robe, a razina naših usluga ostaje nepromijenjena.

Trenutno smo sigurni kako možemo nastaviti isporučivati sve što vam je potrebno, i to u redovitim rokovima isporuke. Radimo zajedno sa našim dobavljačima na održavanju razine usluga na koje ste navikli, bez obzira na podrijetlo artikala.

Komuniciramo isto – iz ureda ili od kuće.

Od ovoga tjedna dio naših zaposlenika radit će od kuće, ali ćete ih moći kontaktirati na uobičajeni način. Osigurali smo sve potrebne sustave kako bismo Vam pružili istovjetnu razinu usluge, istovremeno brinući o zdravlju naših zaposlenika.

Sigurnost nam je na prvom mjestu.

Pratimo savjete i upute nadležnih zdravstvenih institucija u Hrvatskoj i pomno se informiramo o situaciji u Svijetu. Osiguravamo da redovno ažuriramo o stanju naše zaposlenike i poduzimamo sve kako bi ostali zdravi na poslu, neovisno o tome gdje se nalaze.

Zajedno.

Situacija se svakog dana mijenja. Cilj nam je ostati u kontaktu kako biste u čak i u ovim neizvjesnim vremenima mogli planirati svoje poslovanje. Tjedni koji dolaze sigurno će za mnoge biti izazovni, ali uvjereni smo kako zajedno možemo raditi na očuvanju zajedničkog poslovanja. Malo što toga nam u ovim zahtjevnim vremenima daje sigurnost predviđanja. No, u jedno smo sigurni. I dalje ćemo biti tu za Vas!

Moglo bi vas zanimati