Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Advantech 5G Router: Brži i sigurniji prijenos podataka u industriji

Advantech 5G Router industrijski router

27 travnja, 2023

Razvojem industrije potreba za većim brzinama razmjene podataka kontinuirano raste. Digitalizacija industrije sve više utječe na usvajanje 4G i 5G tehnologija, koje nam omogućavaju prethodno teško ostvarive ideje i rješenja.

Povećanje brzine razmjene podataka omogućuje jednostavniji i brži daljinski pristup, održavanje, dijagnostiku i programiranje uređaja u proizvodnji. Advantech je vođen tim razmišljanjem razvio industrijski 5G router koji ide u korak s trendovima digitalizacije, te željom za potpuno daljinsko upravljanje i dijagnostiku izvršnih uređaja u pogonima.

Advantech 5G Router je sadašnjost i budućnost

5G router korisnicima donosi mogućnost brže komunikacije s uređajima koji su mrežno povezani u proizvodnji, prepoznavanje kvarova premalih da bih ih operater stroja primijetio, što donosi mogućnost alarmiranja i sprječavanje nastanka većeg kvara, uz stabilniju i pouzdaniju komunikaciju između korisnika i izvršnog uređaja.

Kontinuirani nadzor proizvodnje smanjuje troškove i opasnosti vezane uz potencijalni prekid rada opreme, a uz odgovarajuću opremu i Advantech 5G router, to je moguće obaviti bez potrebe za fizičkim dolaskom na lokaciju. Nadogradnja sustava i sigurnosnih zakrpa također se može obaviti na daljinu, što omogućuje efikasniji rad i uštedu novca i vremena.

Što je 5G industrijski router?

5G industrijski router je uređaj za povezivanje mreža koji koristi 5G mrežnu tehnologiju. Ovaj router je posebno dizajniran za industrijsku upotrebu u okruženjima koja zahtijevaju pouzdanu i brzu mrežnu konekciju, poput proizvodnih pogona, skladišta, transporta, energetike i slično.

5G industrijski router omogućuje pouzdanu i brzu vezu s drugim uređajima i mrežama, uz podršku za veliki broj različitih mrežnih protokola i sigurnosnih značajki. Njegova glavna prednost u odnosu na druge vrste routera je brzina prijenosa podataka, koja je znatno veća nego kod prethodnih generacija mobilne mreže. To omogućuje brzu razmjenu podataka i upravljanje uređajima na daljinu.

PROEL je Advantech channel partner za Hrvatsku, Srbiju i BiH

Tvrtka Advantech je s preko 5.500 zaposlenih, te preko $1.7 mlrd dolara prometa najvažniji i najjači proizvođač industrijskih komponenti u Aziji. Tvrtka Proton EL ima partnerski ugovor tvrtkom Advantech, te smo službeno Advantech channel partner za prostor jugoistočne Europe.

Naši inženjeri stoje vam na raspolaganju oko tehničkih pitanja i specifikacije opreme, te možemo ponuditi najbolje uvjete na tržištu za dobavu njihove opreme. Obratite nam se s povjerenjem na email info@proel.hr ili pozivom na broj +385 (1) 5588 988.

Advantech ICR-4401 – 4G/5G Router, specifikacija:

ICR-4400, GLOBAL, 5xETH, 1x RS232, 1x RS485, CAN, SFP, USB, SD, No ACC

  • Quad-core CPU with 1 GB RAM.
  • 5× Gigabit Ethernet.
  • SFP Connector for SFP modules up to 10 Gbp.
  • TPM 2.0.
  • RS232, RS485, CAN BUS, 2× DI, 2× DO, USB Host.
  • Micro SD Card.
  • Robust metal cover with wall and DIN mount options.
  • Wide operational temperature range.
  • Više info na stranici dobavljača.

Moglo bi vas zanimati:

Moglo bi vas zanimati