Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Harting Han L32 B konektori za uštedu prostora i jednostavniju instalaciju

Harting Han L32 B konektor

4 svibnja, 2022

Ako ste u potrazi za industrijskim konektorima s ukupno 32 kontakta, idealno rješenje bi mogao biti Harting Han L32 B konektor, rješenje koje zamjenjuje standardna dva 16 B sučelja. Ovaj konektor omogućuje nam prijenos napajanja, signala i podataka, uz korištenje manje sučelja i priključaka. 

Jedan takav konektor olakšava nam samu instalaciju priključka, ubrzava posao, te smanjuje ukupnu težinu konačnog proizvoda. Težina može biti vrlo bitna u mnogim aplikacijama, primjerice u robotici. Konačno, 32 kontakta u jednom industrijskom konektoru je sasvim sigurno primamljivo rješenje za mnoge aplikacije.

Industrijski konektori Harting Han L32 B

Ovaj konektor u svojem kućištu može imati Han E konektor s 32 kontakta (16 A / 500 V) ili Han Modular module, kojih može biti do 8 različitih. To znači da u istom konektoru možemo kombinirati energetski, signalni, optički pa čak i pneumatski modul. Rezultat toga je nova veličina koja štedi prostor, ali i pruža zglobni konektor s najviše utora za module na tržištu. 

S obzirom na to da na tržištu postoji preko 100 različitih Han Modular modula, to znači da korisnici mogu sastaviti optimalno sučelje za gotovo svaku aplikaciju. Također, Han L32 B konektor nudi i širok raspon varijanti kućišta, s prednjim ili bočnim izlazom za kabel, te se mogu kombinirati s drugim varijantama kućišta (za utičnice i spojnice, npr.). 

Harting Hrvatska: proizvodi dostupni u Zagrebu

Odgovarajuće kabelske uvodnice dostupne su u veličinama od M20 do M50, a kućišta konektora su opremljena odgovarajućim poklopcem koji štiti montažnu stranu kada konektor nije priključen. Više detalja o Harting Han L32 B konektorima pročitajte na stranici dobavljača, a mi vam stojimo na raspolaganju za narudžbe i tehnička pitanja.

Tvrtka Proton EL ovlašteni je distributer Harting opreme u jugoistočnoj Europi, sa sjedištem u Zagrebu. Možemo vam pružiti tehničku podršku i brzu isporuku, a sve što trebate je obratiti nam se na broj telefona +385 (1) 5588 988 ili slanjem upita na email adresu info@proel.hr . Čekamo vas!

Moglo bi vas zanimati