Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

TECHNO konektori u IP68 izvedbi dostupni odmah

Techno konektori IP68 TH387 TH392

13 prosinca, 2022

Predstavljamo Vam industrijske Techno konektore u visokoj IP68 izvedbi, idealne za sve aplikacije povezivanja žica (ožičavanje) gdje su spojevi izloženi vodi ili prašini. U današnje vrijeme ubrzane digitalizacije industrije, pojavljuje se sve veća potreba za brzim i jednostavnim rješenjima povezivanja komponenata sustava, te se industrija generalno okreće bežičnim rješenjima gdje je to moguće.

No i dalje imamo situacije gdje je standardno ožičenje nezaobilazni dio procesa puštanja u rad, pri takvim situacijama ideja je maksimalno moguće smanjiti utrošeno vrijeme. Tu do izražaja dolaze Techno konektori, koji se brzo spajaju, što je moguće vidjeti u priloženom videu.

Techno konektori za industriju

Odličnim rješenjem Techno konektore čini već poznata reputacija u svim komercijalnim / javnim granama industrije, gdje se na mjestima poput gradskih objekata, mostova (Savski most koristi Techno konektore za osvjetljenje), ulične rasvjete i sličnih mjesta ugradnje redovno koriste.

Najbitnije odlike su im kompaktan dizajn (promjer 4-polonog konektora je 23 mm, odnosno, poput kovanice 1 euro), jednostavna instalacija / spajanje, znatna ušteda vremena prilikom spajanja (nije potrebno skidati izolaciju s kabela, s obzirom na to da konektori koriste vijke koji prolaze kroz izolaciju kabela), zaštita u izvedbi IP68, te otpornost na klor (mogućnost uranjanja u bazene).

Najnovija verzija Techno konektora xDRY® ujedno rješava i problem kondenzacije unutar kabela pri čemu se koriste posebne protu kondenzacijske barijere, kako bi se maksimalno zaštitilo žičani spoj. Više o seriji pronađite na stranicama dobavljača.

TechnoTH387 serija konektora

Serija konektora Techno TH387 pogodna je za sve aplikacije gdje nam je potreban spoj kabel na kabel, te je pri tome montažna okolina izložena mokrim, vlažnim ili prašnjavim uvjetima. Ujedno nam nudi mogućnost biranja spoja kabel na kabel ili kabel na šasiju/kućište, s obzirom na to da ih je moguće naručiti i u takvoj izvedbi.

U pitanju su konektori koje imamo dostupne odmah na lageru, u više izvedbi; 2-polni, 3-polni i 5-polni, u skraćenoj i produženoj – L verziji. Pošaljite nam upit za više informacija.

Karakteristike TH387 serije:

 • Konektori u izvedbi od 2 do 5 polova.
 • Prihvat za kabele od 0,5 do 4 mm².
 • Podržava maksimalni napon od 450 Vac.
 • Podržava maksimalnu struju od 17,5 Aac.
 • Jednostavna instalacija / povezivanje.
 • Vijci za proboj izolacije (nije potrebno skidati izolaciju sa žica).

Techno TH392 serija konektora

Serija Techno TH392 također je dostupna na lageru (određeni modeli), a rješenje je prilagođeno za sve aplikacije prilikom kojih imamo više spojnih kabela koje je potrebno grupirati zajedno. Pogodno je za sve razvodne spojeve gdje je zahtjev jedan ulazni te do tri izlazna kabela, pri tome dizajn je prilagođen za ugradnju na mjestima gdje je prostor limitiran. Nazovite nas za više informacija.

Karakteristike TH392 serije:

 • Konektori u izvedbi 4 pola.
 • 3 izlaza i 1 ulaz za kabel.
 • Prihvat za kabele od 0,5 do 4 mm².
 • Podržava maksimalni napon od 450 Vac.
 • Podržava maksimalnu struju od 17,5 Aac.
 • Vijci za proboj izolacije (nije potrebno skidati izolaciju sa žica).

Moglo bi vas zanimati:

Techno Hrvatska – dostupno na lageru u Zagrebu

Tvrtka Proton EL je ovlašteni distributer Techno proizvoda, te na svojem lageru imamo širok asortiman industrijskih konektora. Opremu možemo isporučiti u najkraćem mogućem roku. Za veće narudžbe i konektore koje trenutno nemamo na lageru jamčimo vrlo kratak rok isporuke, direktno iz tvornice.

Asortiman opreme možete pronaći na stranici dobavljača, a naši prodajni inženjeri spremno čekaju na vaše upite i narudžbe pozivom na broj telefona +385 (1) 5588 988 ili slanjem e-maila na info@proel.hr . Jer, PROEL Grupa je Vaš centar za automatiku!

Moglo bi vas zanimati