Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Festo i PROEL potpisali novi ugovor: Postali smo globalni distributer

FESTO Distributer Hrvatska

24 kolovoza, 2022

Kada smo početkom prošle godine obavijestili naše partnere i kupce kako smo postigli dogovor s Festo d.o.o. oko distribucije indusrijske opreme na prostoru Republike Hrvatske, postavili smo si visoke ciljeve kako bi opravdali povjerenje ove velike njemačke grupacije.

Vijest su prenijeli mnogi lokalni poslovni mediji (kao što su SEEbiz, lider.media,  profitiraj, poslovne, YEP.ba, i mnogi drugi), a „feedback“ kupaca je bio odličan od samog početak. Kontinuirana edukacija naših inženjera, te maksimalan napor kako bi svima omogućili kvalitetnu tehničku podršku, specifikaciju opreme, te dobre uvjete dobave, doveli su do odličnih poslovnih rezultata.

PROEL postaje globalni distributer Festo proizvoda

Sve to nije moglo proći nezapaženo, te je naša suradnja krajem prošlog mjeseca podignuta na još višu razinu. Predstavnici tvrtke FESTO nakon višemjesečnih pregovora posjetili su nas u Zagrebu, gdje smo potpisali novi ugovor o poslovnoj suradnji.

Novim ugovorom PROEL postaje globalni distributer Festo opreme u Hrvatskoj, što je jedan veliki korak u potvrdi našeg rada i prepoznavanje tvrtke Proton EL kao uspješnog i prepoznatljivog partnera za distribuciju industrijske opreme.

Festo industrijska oprema u Zagrebu

No niti tu ne stajemo, jer ovih dana aktivno planiramo „punjenje“ našeg lager s osnovnim potrošnim materijalom iz njihovog velikog kataloga proizvoda, s naglaskom na pneumatska crijeva, spojnice, pripremne grupe, špule, senzore, i sl., dok je u drugoj fazi „punjenja“ plan povećati lager Festo ventilskim blokovima.

Prema sadašnjim planovima, lager će biti opskrbljen opremom do kraja trećeg kvartala 2022. godine. Ovo je u konačnici najbolja moguća vijest za naše partnere i kupce, jer ćemo postojećim i novim kupcima omogućiti dobavu opreme s lagera u Zagrebu, kao i bolje uvjete dobave.

Specijalizacija i napredno školovanje naših inženjera

U ovih godinu dana smo napravili znatan iskorak u znanju i podršci našim klijentima, a sada slijedi i druga faza samostalne tehničke i stručne specifikacije komponenata i sustava. Nakon što smo u proteklih godinu dana prošli sva bazna školovanja, u narednom periodu planiramo završiti i napredne tečajeve našeg partnera.

Konačan cilj je postati i specijalist za EA (Electrical Automation) za Festo u Republici Hrvatskoj. S obzirom na to kako smo do sada napredovali u našoj poslovnoj suradnji, za vjerovati je kako će se to dogoditi u vrlo bliskoj budućnosti. Na radost svih uključenih.

Festo brojevi koji ostavljaju bez daha

  • Tvrtka je osnovana 1925. godine u Esslingen am Neckar, Njemačka. – Wikipedia
  • Godišnji prihod tvrtke doseže nevjerojatnih 3,36 milijardi dolara. – Festo.com
  • Broj zaposlenih u cijeloj grupaciji broji oko 20,7 tisuća, društvo posluju u čak 61 državi u svijetu, dok je usluga i oprema dostupna u gotovo cijelom svijetu (176 zemalja). – Festo.com
  • Brojni certifikati pokazuju razinu profesionalnosti i sigurnosti njihove opreme i usluge; (ISO 9001 (od 1990.), PED 97/23 / EC, Modul D1 za tlačne posude (od 2004.), ISO / IEC 80079-34 od 2013. za proizvode za područja zaštite od eksplozije (2004. – 2013. prema EN 13980), ISO 13485 (od 2015.), ekološko certifikat ISO 14001 (od 1999.), (EMAS I 1996. – 2002.). – Festo.com
  • Preko 30 tisuća kataloških proizvoda dostupni u više stotina tisuća varijanti. – Festo.com

Festo tehnička podrška i narudžba opreme

Tvrtka Proton EL stoji svojim kupcima na raspolaganju za sva tehnička pitanja, specifikaciju opreme, te za narudžbu Festo opreme. Naši prodajni inženjeri čekaju na vaše upite koje možete poslati na info@proel.hr ili pozivom na broj telefona +385 (1) 5588 988.

Festo oprema za automatizaciju u industriji broji preko 300 tisuća klijenata diljem svijeta iz područja industrije, dok Didaktika broji preko 56 tisuća kupaca. Sve to najbolja je potvrda kvalitete njihove opreme, a našu kvalitetu kvalitetnog distributera industrijske opreme trudit ćemo se konstanto potvrđivati kvalitetnim radom. Obratite nam se s povjerenjem.

Moglo bi vas zanimati