Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

PROEL je zastupnik Finder proizvoda u Hrvatskoj i BiH

PROEL je Finder Hrvatska

15 svibnja, 2024

Iznimna nam je čast obavijestiti sve naše partnere u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini da smo dogovorili novo zastupstvo poznate talijanske tvrtke FINDER ( web stranica www.findernet.com ) jednog od najvećih i najznačajnijih proizvođača industrijskih releja, interface releja, PCB releja, nadzornih releja, SSD, timera, analizatora mreže, odvodnika prenapona, opreme za elektro ormare (termoregulatora, ventilatora i LED lampi) kao i opreme za „kućnu“ automatizaciju.

Finder – vodeći europski proizvođač industrijskih releja i opreme za kućnu automatizaciju

S novim zastupstvom smo upotpunili naš portfolio industrijske opreme s kojim omogućujemo iz godine u godinu da naši klijenti mogu pronaći sve potrebnu industrijsku opremu na jednom mjestu kod provjerenog i pouzdanog dobavljača – što smo se i isprofilirali tijekom 15 godina postojanja PROEL grupe.

PROEL grupa kontinuiranom edukacijom naših inženjera omogućujemo izvrsnu tehničku podršku, specifikaciju opreme, te dobre uvjete dobave, doveli su do odličnih poslovnih rezultata.

Finder Hrvatska – punimo lager

No, niti tu ne stajemo, jer u suradnji s našim novim principalom planiramo i prvo „punjenje“ našeg lagera s najučestalijim FINDER proizvodima kako bismo omogućili našim kupcima maksimalno kratki rok dobave od jednog dana. Sama nadogradnja lagera za potpunu opskrbu naših kupaca će se odvijati u nekoliko faza sukladno iskustvenim potrebama naših kupaca i omogućiti im nesmetanu i sigurnu dobavu njihovih proizvoda.

U „nultoj“ fazi koja kreće s današnjim datumom omogućujemo dobavu opreme sa skladišta FINDER-a u Ljubljani s rokom 1-2 tjedna za proizvode iz A grupe odnosno proizvode koje se najučestalije kupuju što je oko 80% porfolia.

U narednim tjednima ćemo obaviti dodatnu obuku naših Prodajnih inženjera kako bismo svojim kupcima bili „produžena ruka“ FINDER-a te sa svojim znanjem i savjetima riješimo sve potrebne aplikacije od najjednostavnijih pa do najzahtjevnijih.

Sve što trebate znati o tvrtki Finder

Za one koji još uvijek ne znaju tko je FINDER napraviti ćemo i kratki osvrt na samu firmu FINDER S.p.A.

FINDER je vodeći europski proizvođač industrijskih releja i opreme za kućnu automatizaciju.

FINDER je talijanska je tvrtka osnovana daleke 1954. godine u blizini Venecije, Italija a poznat je po proizvodnji industrijskih releja i drugih elektromehaničkih i elektroničkih komponenti.

U svojim ranim godinama, FINDER se usredotočio na proizvodnju elektromehaničkih releja, čiji je ujedno i inovator, koji su bile bitne komponente za razne industrijske i komercijalne primjene. Tvrtka je brzo stekla reputaciju kao tvrtka za proizvodnju visokokvalitetnih i pouzdanih industrijskih proizvoda.

Tijekom desetljeća, FINDER je proširio svoj asortiman proizvoda te su postali jedan od najznačajnijih proizvođača industrijskih releja, interface releja, PCB releja, nadzornih releja, SSD, timera, analizatora mreže, odvodnika prenapona, opreme za elektro ormare (termoregulatora, ventilatora i LED lampi) kao i opreme za „kućnu“ automatizaciju a sve to kako bi zadovoljili rastuću potrebu tržišta za industrijskom automatizacijom.

Multinacionalna kompanija koja bilježi impresivne brojke

Danas, sa sjedištem u Europi i širokom međunarodnom prisutnošću, FINDER je istinska multinacionalna tvrtka koja vjeruje u vrijednost svojih ljudi, dugotrajne odnose i kvalitetu svojih proizvoda.

Jedan je od rijetkih proizvođača koji sve svoje proizvode radi u Europi kroz svoje 4 tvornice u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj a sa svojih 28 podružnica te mnoštvo distributera opslužuju kupce diljem Europe i svijeta a fantastične brojke od 1.200 zaposlenih i preko 200 mil. EUR prometa potvrđuju njihovu snagu i vrijednost.

PROEL je zastupnik za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Tvrtka Proton EL (skraćeno PROEL) stoji svojim kupcima na raspolaganju za sva tehnička pitanja, specifikaciju opreme, te za narudžbu FINDER opreme već od danas. Naši prodajni inženjeri čekaju na vaše upite koje možete poslati na info@proel.hr ili pozivom na broj telefona +385 (1) 5588 988.

Obratite nam se s povjerenjem. Više o FINDER portfolio možete pronaći na našim WEB stranicama https://www.proel.hr/zastupstva/finder-hrvatska/ ili direktno na stranici proizvođača www.findernet.com .

Moglo bi vas zanimati