Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

PROEL postao zastupnik GETT Group proizvoda za Hrvatsku i BiH

GETT Group Hrvatska

26 travnja, 2024

GETT Group je njemačka tvrtka sa sjedištem u Wetzlaru, Hesse, specijalizirana za dizajn, razvoj i proizvodnju perifernih uređaja i komponenti kao što su industrijske tipkovnice i miševi potrebnih za upravljanje PC/Panel PC/HMI.

Tvrtka je osnovana 1978. godine i od tada se etablirala kao vodeći pružatelj inovativnih rješenja u raznim industrijama kao što su prehrana, farmacija, čiste sobe, metalna industrija i druge. Svoju snagu u usko specijaliziranom području pokazuje sa svojih 20 mil. EUR prometa, 17 miliona zadovoljnih korisnika i preko 200 zaposlenih sa svojim podružnicama diljem Europe i svijeta.

GETT Group je vodeći europski proizvođač industrijskih tipkovnica i industrijskih miševa

GETT-ov portfolio proizvoda uključuje širok raspon perifernih uređaja kao što su industrijske tipkovnice, industrijski miševi, trackball, trackpad ali i Panel PC. Ovi su uređaji dizajnirani da zadovolje rigorozne zahtjeve industrijskih, prehrambenih, medicinskih, automobilskih i drugih specijaliziranih okruženja u kojima su pouzdanost, izdržljivost i preciznost najvažniji.

GETT stavlja snažan naglasak na kvalitetu i pouzdanost, osiguravajući da njegovi proizvodi poštuju stroge standarde i podvrgavaju se rigoroznim procesima testiranja. Ova posvećenost izvrsnosti priskrbila je GETT-u reputaciju za isporuku visokokvalitetnih uređaja koji podnose surovosti zahtjevnih okruženja.

Industrijske tipkovnice su bitan faktor upravljanja procesima

U ovom članku ćemo se fokusirati na Industrijske tipkovnice koji su bitan faktor upravljanja procesima. Iako, većina korisnika koristi obične komercijalne tipkovnice koje imaju svoj kratki vijek trajanja u industrijskom okružju, treba razmisliti i o zastojima koje one mogu uzrokovati i stvoriti na taj način mnogo veće, obično, nevidljive troškove.

Stoga je preporuka korištenja specijaliziranih i namjenskih Industrijskih tipkovnica jer imaju dugi vijek trajanja, jednostavno održavanja, vrlo često i nužno kao što je u farmaciji ili aplikacijama čiste sobe ili pak u iznimno teškim uvjetima rada kao u metalskoj industriji u upravljanju raznih CNC strojeva.

Investicija u „nebitnu“ perifernu opremu kao što je tipkovnica je dobra investicija jer omogućava dugotrajni rad strojeva i linije što apsolutno dovodi do toga da nema troškova zastoja, barem zbog ove, naizgled nebitne komponente.

Obratite pažnju i na industrijske tipkovnice a mi ćemo Vas informirati o glavnim performancama ovih proizvoda.

Industrijske TIPKOVNICE – osnovne informacije

Operativna rješenja u industriji primarno moraju biti: ROBUSNA. POUZDANA. ORJENTIRANA NA APLIKACIJU.

  • ROBUSNA, jer posebno visoki standardi postoje za uređaje i strojeve u industrijskim okruženjima. Vaša industrijska rješenja moraju moći izdržati teške i nepovoljne uvjete bez ikakvih problema.
  • POUZDANO jer je to najbitnije. Potrebna su pouzdana i izdržljiva radna rješenja kako bi se smanjili dugotrajni i skupi zastoji.
  • APLIKACIJSKI orijentirane radne tehnologije prvenstveno definiraju praktičnu vrijednost uređaja ili stroja. Na kraju krajeva, oni su različiti kao i sektori i područja upotrebe u kojima su raspoređeni. Samo uz prikladnu tehnologiju korisnik može upravljati jedinicom ergonomski, precizno i, iznad svega, pouzdano.

Industrijske tipkovnice koriste se u najzahtjevnijim industrijskim uvjetima rada: industrijska automatizacija, kemijska industrija, metalska industrija, zrakoplovna tehnologija, teška industrija, automatizacija tvornica, industrija hrane i pića, javna uprava (POS, informacijski terminali i slično) i svakako farmaceutska industrija.

Glavne grupe industrijskih tipkovnica firme GETT su (Više informacija o tehničkim karakteristikama i modelima pronaći čete na linkovima):

PROEL zastupnik GETT Group za Hrvatsku i BiH

GETT Group, kroz partnerstvo s PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi firma GETT.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

Kroz određeno vrijeme je u planu da osiguramo na lageru u Zagrebu najčešće upotrebljavane proizvode kako bismo Vam osigurali kratki rok i isporuke i što kraće zastoje Vaših proizvodnih pogona.

Moglo bi vas zanimati