Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Zapošljavamo: Prodajni inženjer (m/ž)

PROEL Zapošljavamo Prodajni inženjer

1 listopada, 2021

STRUČNA SPREMA
SSS/VŠS/VSS

LOKACIJA POSLA
Zagreb

TJEDNO RADNIH SATI
40

Naša priča

Proton EL d.o.o. nastao je poduzetničkom inicijativom inženjerskog tima u želji da na lokalno tržište prenesemo bogato znanje iz sustava automatizacije. Ako si čuo za neke od brendova kao ABB, Festo, IFM ili Advantech, mi smo njihovi zastupnici za Hrvatsku i regiju, što znači da radimo s velikim igračima, i zato trebamo najbolje u našem timu.

Kakvog kandidata tražimo?

Za poziciju prodajnog inženjera preferiramo visoku ili višu stručnu spremu, s iskustvom i po mogućnosti s dobrim znanjem engleskog jezika i MS Officea.
Od strukovnih područja preferiramo:

  • Elektrotehniku
  • Mehatroniku

Potrebna nam je osoba koja shvaća da je ključ ovog posla prilagodba prema kupcu, razumijevanje njegovih problema, zahtjeva, priprema specifikacija prema tim potrebama i praćenje procesa od zadanih specifikacija do kraja provedbe.

Kako izgleda radno mjesto?

Radno mjesto Prodajnog inženjera nudi mogućnost učenja i usavršavanja na području industrijske automatizacije od najkompleksnijih stvari (SCADA/HMI/PLC/servo) pa do jednostavnih senzora i opreme u polju.

🚀 Kandidati koji poznaju opremu za automatizaciju (FESTO, IFM, ABB,…), senzore, PLC, HMI, enkodere, frekvencijske pretvarače, servo sustave imaju prednost nad ostalima!

Ukoliko te ne ispunjava cjelodnevno programiranje i jednoličan posao, onda je ovo stvoren posao za tebe.

Posao se sastoji od komunikacije s kolegama inženjerima oko rješenja. Evo što točno radiš:

  • komuniciraš s ino principalima na engleskom jeziku,
  • prolaziš mini edukacije i didaktičke vježbe,
  • razgovaraš s kupcem i nudiš mu svoje znanje i rješenje

💡 Gdje je kontribucija?

Svojim znanjima i vještinama svakodnevno rješavaš mnogo problema svojim klijentima, i na kraju dana imaš zadovoljnog kupca koji želi raditi s tobom, jer si stručan i pouzdan.
Indirektno i direktno svaki dan utječeš na nečiji pozitivan rezultat svojim savjetima, znanjima i vještinama.

Prodajni aspekt ovog posla ti omogućava visoku razinu građenja osobnosti i samopouzdanja.

Mi smo firma gdje sve to možeš vidjeti, okusiti i naučiti. Postati ćeš pravi stručnjak na području industrijske automatizacije.

⚠️ Što još trebaš znati?

Upoznati ćeš kupce diljem Hrvatske i regije, steći ćeš mnogo prijatelja (vjerojatno i pokojeg neprijatelja – konkurenciju 😉).

Nakon COVID-19 pandemije, kada se otvore granice, upoznat ćeš na raznim treninzima i distributerskim kongresima mnoge inženjere iz cijeloga svijeta. Doživljaj je nevjerojatan. Cijeli svijet je pred tobom, a tebe od toga dijeli jedan klik.

I na kraju, nije sve u zadovoljstvu nešto je i u novcu. Da, naši Prodajni inženjeri su stimulirani nevjerojatnim bonusima za svoj rad i prodaju koji im omogućavaju vrlo lagodan život. O tome ćemo konkretnije na razgovoru za posao

✒ Prijava za posao

Konačno, kako se prijaviti na natječaj? Javite se sa Vašim CV-om na mail dario.novak@proel.hr. Unutar molbe za posao navedite za koje radno mjesto se prijavljujete.

Moglo bi vas zanimati