Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

O nama | Proton EL d.o.o.

Personalizirani proizvod. Pouzdan partner.

Kako objediniti dvije stvari – proizvode vrhunske kvalitete i profesionalnu podršku koja daje najbolji odgovor za svakog kupca, neovisno o tome radi li se o dijelu opreme za industrijsku automatizaciju ili kompletnom industrijskom rješenju?  Tvrtka Proton EL d.o.o. vođena je vizijom o učinkovitijim industrijskim rješenjima.  Zato svakom kupcu pristupamo individualno, surađujući kao partner od kojeg se očekuje brza reakcija i najproduktivnije rješenje.

Takav pristup rezultat je dugogodišnjeg iskustva u radu na sustavima automatizacije, bilo kroz nabavu i distribuciju opreme za industrijsku automatizaciju niza brendova čiji smo danas zastupnici ili kroz usluge kao što su specifikacija opreme i sustava, isporuka robe te kompletno tehničko osposobljavanje putem edukacije kadra u našem trening centru. No, nama savršen odnos ne staje pronalaskom najboljeg rješenja.  Za nas se suradnja nastavlja razvojem dugotrajnog odnosa  – s jedne strane s našim kupcima i partnerima, a s druge sa našim zaposlenicima i dobavljačima.

Zato konstantno ulažemo u rast i razvoj te je naša mreža kvalificiranih inženjera i tvrtki u portfoliu u mogućnosti ponuditi čitav niz proizvoda i usluga, od onih sasvim jednostavnih, pa sve do najzahtjevnijih procesnih sustava koji uključuju bazni inženjering, projektiranje, izrada elektro ormara, SCADA, PLC i DCS, puštanje u pogon i održavanje sustava. Danas je Proton EL d.o.o. tvrtka koja razvija najzahtjevnije projekte u industriji, energetici, strojogradnji, projektima sigurnosti strojeva, vision sustavima i robotici širom regije Europe, ali i Svijeta, a svoj ured otvorili smo u Sloveniji, kako bi bili što bliži svojim kupcima.

Kontaktirajte nas i zatražite svoje personalizirano rješenje.

Širimo vidike

U inozemstvu poslujemo preko podružnica u Sloveniji gdje širimo regionalno poslovanje, a uskoro otvaramo podružnicu u republici Njemačkoj, te time fokus svoga djelovanja smještamo na tržište središnje Europe. Poslujemo i na bliskom istoku te smo spremni svoje djelovanje prenijeti na svako tržište na kojem se ukaže potreba za našom ekspertizom.

Donosimo nove proizvode i usluge

Za Proton EL, budućnost je sada. U onome što radimo trudimo se biti najbolji. Zato svaki dan radimo na našem razvoju. Iz naše radionice proizašle su dvije nove grane autonomnog djelovanja. Robotika, koja nam omogućuje da posredno s robotima renomiranih proizvođača pružimo i cjelokupna implementacijska rješenja te računalni vid koji ujedno predstavlja novu smjernicu razvoja hrvatskih kompanija.

Donosimo nove proizvode i usluge

Za Proton EL, budućnost je sada. U onome što radimo trudimo se biti najbolji. Zato svaki dan radimo na našem razvoju. Iz naše radionice proizašle su dvije nove grane autonomnog djelovanja. Robotika, koja nam omogućuje da posredno s robotima renomiranih proizvođača pružimo i cjelokupna implementacijska rješenja te računalni vid koji ujedno predstavlja novu smjernicu razvoja hrvatskih kompanija.

Svijet je naše igralište

Mnoge projekte radili smo u Hrvatskoj. No, izuzetno smo ponosni što smo svoje znanje i iskustvo stjcali i na teritoriju Srbije, Slovenije, Francuske, Italije, Kuvajta, Katara, Jordana, Saudijske Arabije, Pakistana, Alžira i mnogih drugih država. Stoga, doista možemo reći kako posjedujemo svjetsko iskustvo, koje uvijek možemo i spremni smo ponuditi domaćem tržištu, kako bi se naše tvrtke razvijale u korak s razvijenijim gospodarstvima svijeta.

“Stojimo uz najbolje” – Proton EL

Proton EL d.o.o. smo osnovali s vizijom preuzimanja statusa vodećeg distributera kvalitetne industrijske elektroopreme u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu, kao i opremanje novih projekata industrijskom opremom naših sistemskih integratora. Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, ta da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije s iskustvom iz realnog sektora, te da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani. Posljednjih nekoliko godina specijalizirali smo se za projekte automatizacije u industriji, energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja uz koje isporučujemo i našu opremu.

Strateški ciljevi

  • ZPostizanje zadovoljstva korisnika proizvoda i usluga širenjem poslovanja na nova tržišta uz plasman proizvoda na usko specijalizirana područja za upotrebu u prehrambenoj industriji, drvnoj industriji, papirnoj industriji i drugim proizvodnim pogonima.
  • ZIzobrazba i usavršavanje postojećih i zapošljavanje novih stručnih kadrova.
  • ZPredviđanjem i provođenjem aktivnosti sukladno zakonskim i ostalim zahtjevima koji su vezani uz rizike poslovanja i rizike za zdravlje i sigurnost na radu, spriječiti nastanak ozljeda i profesionalnih oboljenja.
  • ZPlasman novih proizvoda i usluga te usvajanje najboljih dostupnih tehnologija koje u procesu proizvodnje i usluga jamče visoku kvalitetu proizvoda.

Svoju poziciju na tržištu primarno gradimo brojem i kvalitetom realiziranih poslova te zadovoljstvom klijenata s kojima dijelimo temeljne vrijednosti poslovanja. Ovakav pristup osigurava održivost i kvalitetu našeg poslovanja. Zbog svega toga prepoznati smo kao najbolji, najstručniji i ozbiljan partner za razvoj i provedbu kompleksnih projekata unutar naše branše!

Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti dio su tog uspjeha! Vaš Proton EL