Politika kvalitete

“Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti su dio tog uspjeha!” – Dario Novak, CEO

Poslovni uspjeh tvrtke Proton EL d.o.o. počiva na postizanju zadovoljstva kupaca isporukom kvalitetnih proizvoda i usluga; postizanje zadovoljstva kupaca ali i ostalih zainteresiranih strana, vlasnika, zaposlenika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo ostvariti kroz primjenu Sustava upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnosti na radu.

Naša vizija upravljanja poslovanjem i zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu obuhvaća provođenje preventivnih aktivnosti u svrhu prepoznavanja opasnosti i smanjenja rizika za poslovanje i po zdravlje na radnim mjestima.

Sustav upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnosti na radu uspostavljen je i održavan prema zahtjevima normi ISO 9001 i OHSAS 18001 te prema sljedećim odrednicama:

Svi zaposlenici, sukladno svojim odgovornostima, obvezni su poduzimati radnje za postizanje ciljeva društva i za zadovoljenje zakonskih zahtjeva te zahtjeva Sustava upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnosti na radu opisanih dokumentacijskim sustavom tvrtke.

STRATEŠKI CILJEVI:

Svoju poziciju na tržištu primarno gradimo brojem i kvalitetom realiziranih poslova, te zadovoljstvom klijenata s kojima dijelimo temeljne vrijednosti poslovanja. Ovakav pristup osigurava održivost i kvalitetu našeg poslovanja.

Zbog svega toga prepoznati smo kao najbolji, najstručniji i ozbiljan partner za razvoj i provedbu kompleksnih projekata unutar naše branše!

Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti su dio tog uspjeha!

Dario Novak

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other