Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Politika kvalitete | Proton EL d.o.o.

Poslovni uspjeh tvrtke Proton EL d.o.o. počiva na postizanju zadovoljstva kupaca isporukom kvalitetnih proizvoda i usluga; postizanje zadovoljstva kupaca ali i ostalih zainteresiranih strana, vlasnika, zaposlenika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo ostvariti kroz primjenu Sustava upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnosti na radu.

Naša vizija upravljanja poslovanjem i zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu obuhvaća provođenje preventivnih aktivnosti u svrhu prepoznavanja opasnosti i smanjenja rizika za poslovanje i po zdravlje na radnim mjestima.

Sustav upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnosti na radu uspostavljen je i održavan prema zahtjevima normi ISO 9001 i OHSAS 18001 te prema sljedećim odrednicama:

Svi zaposlenici, sukladno svojim odgovornostima, obvezni su poduzimati radnje za postizanje ciljeva društva i za zadovoljenje zakonskih zahtjeva te zahtjeva Sustava upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnosti na radu opisanih dokumentacijskim sustavom tvrtke.

STRATEŠKI CILJEVI:

Svoju poziciju na tržištu primarno gradimo brojem i kvalitetom realiziranih poslova, te zadovoljstvom klijenata s kojima dijelimo temeljne vrijednosti poslovanja. Ovakav pristup osigurava održivost i kvalitetu našeg poslovanja.

Zbog svega toga prepoznati smo kao najbolji, najstručniji i ozbiljan partner za razvoj i provedbu kompleksnih projekata unutar naše branše!

Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti su dio tog uspjeha!

Dario Novak, CEO