Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Strojogradnja – izrada specijalnih strojeva

Tvrtka Proton EL d.o.o., u suradnji sa svojim partnerima, nudi svojim klijentima projektiranje, izradu i puštanje u rad strojeva i proizvodnih linija. Naš proizvod idealan je za sve tipove poduzeća koje imaju potrebu za kupnjom stroja ili proizvodne linije prilagođene njihovim potrebama. Svojim klijentima pružamo vrhunsku uslugu u svim fazama proizvodnje, a naš tim vrhunskih inženjera pružat će Vam podršku tijekom i nakon završetka projekta. 

Strojevi se crtaju u modernim 3D programima i klijent dobiva na uvid 3D nacrt stroja prije njegove gradnje. Nakon izrade, a prije puštanja u rad, vršimo testiranje našeg prozivoda u prostorijama naše tvrtke kako bismo Vam osigurali vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluge. Naš konačni cilj je da naši klijenti nakon puštanja u rad dobiju gotov i testiran proizvod po principu ‘ključ u ruke’.

U posljednje vrijeme našim smo klijentima u mogućnosti ponuditi izradu i puštanje u rad najsuvremenijih sustava za kontrolu kvalitete u kojima se  nadzor proizvodnih linija korištenjem industrijskih kamera (tvrtke IFMDatalogicBaumerSensoPartAlliedvision). Industrijski roboti (tvrtke Yaskawa, Kuka i ABB) mogu biti sastavni dio stroja ako se procjeni da će robot smanjiti troškove i povećati produktivnost.

Projekti strojogradnje mogu varirati od malih strojeva za inspekciju proizvoda do velikih proizvodnih linija za pakiranje. Bez obzira radi li se o jednostavnom stroju ili složenoj proizvodnoj liniji, obratite nam se s povjerenjem.

Baza znanja
Naši inženjeri imaju iskustvo sa sljedećim alatima:

  • SCADA (Wonderware InTouch, Progea Movicon, Siemens WinCC)
  • PLC (Siemens, ABB, Alan Bradley, Beckhoff, Schneider, Delta)
  • HMI (Siemens, ABB, Weintek, Advantech)
  • Roboti (Yaskawa, ABB, Kuka)
  • Industrijske kamere (IFM, Datalogic, Baumer, SensoPart, Alliedvision)
  • CAE alati – EPLAN Electric P8 alat za elektro dokumentaciju
  • CAD alati – SolidWorks, ACAD
Iskustvo
Iskustvo smo stekli u sljedećim proizvodnim pogonima i područjima industrije; prehrambena industrija, drvna industrija, autoindustrija, farmaceutska industrija, kemijska industrija, cementare i vapnare.

Primjeri izrade specijalnih strojeva