Zastupstva

Tvrtka Proton EL d.o.o. osnovana je s idejom da postane vodeći distributer industrijske elektroopreme u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu, kao i opremanje novih projekata industrijskom opremom naših sistemskih integratora. Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, ta da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije s iskustvom iz realnog sektora, te da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani.

Osim toga, možemo se pohvaliti dobrim odnosima s našim principalima, što nam omogućuje izvrsnu tehničku podršku i kratke rokove dobave opreme koju zastupamo. Tijekom godina napravili smo i zavidno skladište u Zagrebu koje nam omogućuje dopremu robe unutar 24h, ili kraće za hitne situacije tijekom zastoja vaših pogona.

Tvrtka se u posljednjih nekoliko godina specijalizirala za projekte automatizacije u industriji, energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja kroz koje isporučujemo našu opremu.

Partnerske odnose imamo sa sljedećim principalima: