Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Advantech Hrvatska

Proton El d.o.o.
Radnička cesta 177
10000 Zagreb, Hrvatska

Zastupstva

Tvrtka Proton EL d.o.o. osnovana je s idejom da postane vodeći distributer industrijske elektroopreme u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu, kao i opremanje novih projekata industrijskom opremom naših sistemskih integratora.

Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, ta da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije s iskustvom iz realnog sektora, te da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani.

Osim toga, možemo se pohvaliti dobrim odnosima s našim principalima, što nam omogućuje izvrsnu tehničku podršku i kratke rokove dobave opreme koju zastupamo. Tijekom godina napravili smo i zavidno skladište u Zagrebu koje nam omogućuje dopremu robe unutar 24h, ili kraće za hitne situacije tijekom zastoja vaših pogona.

Tvrtka se u posljednjih nekoliko godina specijalizirala za projekte automatizacije u industriji, energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja kroz koje isporučujemo našu opremu. Partnerske odnose imamo sa sljedećim principalima:

Broj zaposlenih

zaposlenika u grupaciji

Zarada

milijuna kuna prometa

godina postojanja

Dostava

zastupstva u svijetu