Zastupstva

Tvrtka Proton EL d.o.o. osnovana je s idejom da postane vodeći distributer industrijske elektroopreme u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu, kao i opremanje novih projekata industrijskom opremom naših sistemskih integratora. Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, ta da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije s iskustvom iz realnog sektora, te da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani.

Osim toga, možemo se pohvaliti dobrim odnosima s našim principalima, što nam omogućuje izvrsnu tehničku podršku i kratke rokove dobave opreme koju zastupamo. Tijekom godina napravili smo i zavidno skladište u Zagrebu koje nam omogućuje dopremu robe unutar 24h, ili kraće za hitne situacije tijekom zastoja vaših pogona.

Tvrtka se u posljednjih nekoliko godina specijalizirala za projekte automatizacije u industriji, energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja kroz koje isporučujemo našu opremu.

Partnerske odnose imamo sa sljedećim principalima:

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other