Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
ABB transparent logo

ABB Ltd
Affolternstrasse 44
8050 Zurich Switzerland

ABB | Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka ABB, sa 110.000 zaposlenih i distribucijom u 100-tinjak zemalja diljem svijeta, postao je lider u svijetu za industrijsku automatizaciju (PLC /DCS / HMI / SCADA, energetiku i inženjering). Tvrtka je razvila i stavila u komercijalnu upotrebu mnoge tehnologije na kojima se temelji današnje moderno društvo, od visokonaponskog istosmjernog prijenosa električne energije do revolucionarnog pristupa propulziji na brodovima.

Danas su najveći dobavljač industrijskih motora i pogona, najveći opskrbljivač generatorima za vjetroelektrane, te najveći dobavljač električnih mreža diljem svijeta. ABB u Hrvatskoj ove godine slavi 35 godina postojanja, i kao jedna od vodećih kompanija u energetici i automatizaciji pomaže kupcima u učinkovitom korištenju električne energije, u povećanju industrijske produktivnosti i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš

Tvrtka Proton EL d.o.o. je postao ponosni Sistem Integrator i Distributor PLC / DCS / HMI / SCADA / Frekventni pretvarači za područje Hrvatske. Samim time našim kupcima osiguravamo lager u Zagrebu, podršku, te školovanje u vlastitom trening centru. Proizvodi koje distribuiramo su podijeljeni u nekoliko osnovnih grupa proizvoda, koje donosimo u  nastavku teksta.

Asortiman ABB proizvoda

Broj zaposlenih

tisuća zaposlenika

Zarada

milijardi dolara prometa

godina postojanja grupe

Dostava

isporuka u preko 100 država