Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
ABB transparent logo

ABB Ltd
Affolternstrasse 44
8050 Zurich Switzerland

ABB | Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka ABB, sa 110.000 zaposlenih i distribucijom u 100-tinjak zemalja diljem svijeta, postao je lider u svijetu za industrijsku automatizaciju (PLC /DCS / HMI / SCADA, energetiku i inženjering). Tvrtka je razvila i stavila u komercijalnu upotrebu mnoge tehnologije na kojima se temelji današnje moderno društvo, od visokonaponskog istosmjernog prijenosa električne energije do revolucionarnog pristupa propulziji na brodovima.

Danas su najveći dobavljač industrijskih motora i pogona, najveći opskrbljivač generatorima za vjetroelektrane, te najveći dobavljač električnih mreža diljem svijeta. ABB u Hrvatskoj ove godine slavi 35 godina postojanja, i kao jedna od vodećih kompanija u energetici i automatizaciji pomaže kupcima u učinkovitom korištenju električne energije, u povećanju industrijske produktivnosti i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš

Tvrtka Proton EL d.o.o. je postao ponosni Sistem Integrator i Distributor PLC / DCS / HMI / SCADA / Frekventni pretvarači za područje Hrvatske. Samim time našim kupcima osiguravamo lager u Zagrebu, podršku, te školovanje u vlastitom trening centru. Proizvodi koje distribuiramo su podijeljeni u nekoliko osnovnih grupa proizvoda, koje donosimo u  nastavku teksta.

Asortiman ABB proizvoda

Broj zaposlenih

tisuća zaposlenika

Zarada

milijardi dolara prometa

godina postojanja grupe

Dostava

isporuka u preko 100 država