Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
ABB transparent logo

ABB Ltd
Affolternstrasse 44
8050 Zurich Switzerland

ABB – Distributer i Sistem integrator

Tvrtka ABB, sa 110.000 zaposlenih i distribucijom u 100-tinjak zemalja diljem svijeta, postao je lider u svijetu za industrijsku automatizaciju (PLC / DCS / HMI / SCADA, energetiku i inženjering). Tvrtka je razvila i stavila u komercijalnu upotrebu mnoge tehnologije na kojima se temelji današnje moderno društvo, od visokonaponskog istosmjernog prijenosa električne energije do revolucionarnog pristupa propulziji na brodovima. Danas su najveći dobavljač industrijskih motora i pogona, najveći opskrbljivač generatorima za vjetroelektrane, te najveći dobavljač električnih mreža diljem svijeta. ABB, prije poznat kao ASEA Brown Boveri, multinacionalna je korporacija sa sjedištem u Zürichu, Švicarska. ABB je globalni lider u tehnologiji, elektrifikaciji, automatizaciji, robotici i industrijskoj digitalizaciji.

Područje djelovanja

Elektrifikacija i energetika: ABB nudi širok raspon proizvoda i rješenja za distribuciju i upravljanje električnom energijom, uključujući prekidače, sklopke, transformatore i automatizirane sustave distribucije. Oni nude rješenja za stambene i industrijske primjene.

Industrijska automatizacija: ABB je glavni igrač u industrijskoj automatizaciji, nudeći rješenja za kontrolu procesa, robotiku, kontrolu kretanja i automatizaciju tvornica. Njihovi proizvodi i sustavi koriste se u raznim industrijama, uključujući proizvodnju, naftu i plin, komunalne usluge itd.

Robotika i diskretna automatizacija: ABB je poznat po svojim industrijskim robotima i robotskim sustavima automatizacije. Njihovi se roboti koriste u proizvodnim procesima u industrijama kao što su automobilska industrija, farmacija, elektronika te industrija hrane i pića.

Automatizacija procesa: ABB pruža upravljačke sustave, instrumente i usluge za procesne industrije kao što su nafta i plin, kemikalije te celuloza i papir. Njihova rješenja pomažu u poboljšanju učinkovitosti, sigurnosti i produktivnosti u tim industrijama.

Power grid: ABB je uključen u prijenos i distribuciju električne energije, uključujući visokonaponske proizvode, automatizaciju mreže i automatizaciju trafostanica. Imaju ključnu ulogu u modernizaciji i poboljšanju pouzdanosti električnih mreža.

Industrijska digitalizacija: ABB nudi digitalna rješenja koja iskorištavaju Industrijski internet stvari (IIoT) za prikupljanje i analizu podataka iz industrijske opreme, omogućujući prediktivno održavanje, optimizaciju energije i poboljšane ukupne performanse.

Istaknuti proizvodi

Proton EL kao distributer i Sistem integrator nudi samo sljedeće proizvode iz portfolia:

Asortiman ABB proizvoda

Više o ABB Hrvatska

PROEL distributer i Sistem integrator ABB za Hrvatsku

Tvrtka Proton EL d.o.o. je Sistem Integrator i Distributer samo za PLC / DCS / HMI / SCADA / Frekvencijske pretvarače za područje Hrvatske. Samim time možemo našim kupcima osigurati lager u Zagrebu, podršku, puštanje u pogon, izradu kompletnih projekata te po potrebi školovanje u vlastitom trening centru.

  Broj zaposlenih

  tisuća zaposlenika

  Zarada

  milijardi dolara prometa

  godina postojanja grupe

  Dostava

  isporuka u preko 100 država