Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Advantech Hrvatska

Advantech Co., Ltd.
No. 1號, Alley 20, Lane 26,
Taipei City, Tajvan 114

Advantech Hrvatska

Advantech je globalna tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i distribuciju oprema za automatizaciju industrijskih pogona kao i IT industrijske opreme i sustava. Osnovan 1983., Advantech ima sjedište u Tajvanu i postao je vodeći igrač u segmentu industrijske automatizacije, industrijskog računarstva odnosno IT industrijskog sektora, IoT i kompletnih sustava za različite industrijske primjene. Tvrtka nudi širok raspon proizvoda od Industrijskih PC, Panel PC, Industrijskih monitora, PAC kontrolera, Remote I/O kartica, DAQ uređaja, Ethernet tehnologije, protokol konvertera, Wireless tehnologije i dr.

Advantech stavlja snažan naglasak na istraživanje i razvoj, s ciljem pružanja vrhunskih tehnoloških rješenja za različite industrije. Blisko surađuju s partnerima, integratorima sustava i kupcima kako bi prilagodili svoju ponude specifičnim potrebama i aplikacijama. Tvrtka PROEL je službeni Advantech Channel Partner Distributer za Hrvatsku, BiH i Srbiju i kao takav može Vam osigurati specifikaciju, tehničku podršku kao i dobavu opreme.

Grupe proizvoda

Embedded Computing: Uključuje industrijska računala s jednom matičnom pločom, razne module i potpuno je konfigurabilan sukladno potrebama kupaca. Ovi su proizvodi dizajnirani za aplikacije u kojima su potrebna kompaktna i pouzdana računalna rješenja.

Industrial automation: Advantech nudi različita rješenja za industrijsku automatizaciju, uključujući PAC kontrolere, industrijska računala, HMI, Industrijske monitore, industrijske komunikacijske uređaje i Remote I/O module. Ovi proizvodi pomažu automatizirati procese i poboljšati operativnu učinkovitost u proizvodnji i drugim industrijama.

 

IoT Solutions: Advantech nudi IoT hardverska i softverska rješenja za povezivanje uređaja i prikupljanje podataka. To uključuje IoT Gateway, Wireless komunikacijske module i softverske platforme u oblaku kao i upravljanje podacima.

Intelligen Systems: Advantech inteligentni sustavi obuhvaćaju rješenja za aplikacije kao što su maloprodaja, prijevoz, zdravstvena skrb i još mnogo toga. Ovi sustavi često uključuju napredne tehnologije poput umjetne inteligencije, strojnog učenja i računalnog vida.

Ethernet: Advantech nudi Ethernet komunikacijske uređaje i platforme koje zadovoljavaju potrebe mrežne sigurnosti, podatkovne komunikacije i upravljanja mrežom.

Healtcare Solutions: Advantech pruža tehnološka rješenja usmjerena na zdravstvo, uključujući računala medicinske razine, monitore i telemedicinske platforme.

Digital Signage and Retail Solutions: Advantech uključuje zaslone za digitalno oglašavanje, medijske playere i softver za stvaranje i upravljanje zanimljivim maloprodajnim iskustvima.

Asortiman Advantech proizvoda

Više o proizvodima

Advantech oprema za industrijsku automatizaciju

Advantech je globalna tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i distribuciju oprema za automatizaciju industrijskih pogona kao i IT industrijske opreme u službi automatizacije u raznim branšama industrije. Nudi niz rješenja za industrijsku automatizaciju:

Advantech HMI, Monitori i Control Panel

Advantech HMI serija sadrži osobna računala, HMI i industrijska monitore, web terminale visokih performansi za pametne tvorničke aplikacije.

Glavne grupe proizvoda Advantech HMI su:

Advantech kontroleri & I/O moduli

Advantech nudi PAC kontrolere i pripadajuće I/O kartice za pametne tvornice – upravljački IPC AMAX-5000 serije, kontroler AMAX-600 serije & I/O moduli.

Glavne grupe proizvoda Advantech kontrolera i I/O su:

Advantech Data Acquisition (DAQ)

Advantech DAQ nudi širok raspon uređaja za prikupljanje podataka i stanje signala s različitim sučeljima: PCI i PCIE kartice, USB i iDAQ moduli. Advantech kao vodeći dobavljač proizvoda za prikupljanje podataka u cijelom svijetu nudi širok raspon I/O uređaja s različitim sučeljima i rješenjima od modula za kondicioniranje signala, plug-in PCI/PCIE kartica, prijenosnih USB modula, DAQ-ugrađenih računala i modularnih DAQ sustava kao i DAQNavi/SDK softverski paket za razvoj i DAQNavi/MCM softver za praćenje stanja stroja. Industrijski I/O proizvodi tvrtke Advantech dizajnirani su za sve vrste aplikacija industrijske automatizacije od upravljanja automatizacijom stroja, testnog mjerenja pa do praćenja stanja stroja.

Glavne grupe proizvoda Advantech DAQ su:

Advantech Panel PC

Advantech panel PC su PPC temeljena na RISC-u, odnosno računalu i operacijskom panelu u jednom kućištu. Odlikuju se ultra tankim metalnim kućištem s kompaktnim i pouzdanim dizajnom idealnim za suvremene sustave industrijske automatizacije.

Glavne grupe proizvoda Advantech Panel PC su:

Advantech Embedded Industrijska računala

Advantech UNO serija industrijskih računala nudi robustan dizajn s maksimalnom fleksibilnošću, omogućujući pouzdana industrijska rješenja i u najtežim uvjetima okoline.

Glavne grupe proizvoda Advantech industrijskih računala su:

Advantech Gateways & RTU

Advantech Gateways i RTU-ovi temeljeni na Linuxu nude Edge komunikaciju za daljinsko održavanje, prikupljanje podataka i prijenos do sustava upravljanja na višoj razini.

Glavne grupe proizvoda Advantech Gateways & RTU su:

Advantech Wireless I/O & Senzori

Advantech nudi Wireless I/O i senzorske module za povezivanje terenskih lokacija i oblaka.

Glavne grupe proizvoda Advantech Wireless I/O i Senzora su:

Advantech Ethernet tehnologija i Inteligentna komunikacija

Advantech je globalna tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i distribuciju oprema za automatizaciju industrijskih pogona kao i IT Ethernet tehnologiju u službi automatizacije i digitalizacije u raznim branšama industrije.

Advantech Ethernet tehnologija i Inteligentno povezivanje općenito se odnosi na integraciju naprednih tehnologija, kao što su IoT, AI, analitika podataka i komunikacijske mreže, kako bi se uređajima i sustavima omogućila interakcija, dijeljenje podataka i samostalno donošenje informiranih odluka.

Nudi niz rješenja za Ethernet i IoT inteligentne komunikacije:

Advantech Industrijski Ethernet preklopnici

Advantech rješenja industrijskih Ethernet preklopnika pružaju niz opcija, uključujući Gigabit Ethernet preklopnike za razne industrijske aplikacije, aplikacije u energetici, telekomunikacijama, transportu i logistici i obnovljivim izvorima energije. Odlikuju se slim IP30 metalnim dizajnom, za temperaturni rang od -40°C do +75°C, ranga do 28 porta s bakrom i/ili optikom, PoE, podržavaju montažu na DIN-šinu i  19“ Rack, jednostavna konfiguracija i niz drugih korisniku bitnih svojstava.

Glavne grupe proizvoda Advantech Ethernet preklopnika su:

Advantech Industrijski Media Converters

Advantech Media Converters su pretvarači medija koji osiguravaju da se Ethernet podaci pouzdano pretvaraju u signale optičkih vlakana, čak i u teškim okruženjima.

Glavne grupe proizvoda Advantech Media Converters su:

Advantech Ethernet / Serial Device Servers

Advantech Serial Device Servers i Gateways pretvaraju postojeće protokole i interface u Ethernet komunikaciju, zadovoljavajući vaše potrebe industrijske komunikacije.

Advantech nudi brojne žičane i Wireless proizvode za pretvaranje različitih starih postojećih protokola i interface u moderne mrežne sustave kako bi se izbjegao neizbježni remont postojeće opreme i uređaja, što dovodi do ušteda troškova oprema i usluga.

Advantech Serial Device Servers i Modbus/Fieldbus Gateways su serijska-na-Ethernet rješenja koja korisnicima omogućuju povezivanje svojih izoliranih starih serijskih uređaja s Ethernet komunikacijom koji služe za centralizirano upravljanje komunikacijom stroja. Uređaji mogu pretvoriti protokole za neograničen prijenos podataka od stroja do stroja/od stroja do oblaka i mrežnu povezanost. Prepreka protokolarne komunikacije više ne postoje!

Glavne grupe proizvoda Ethernet / Serial Device Servers su:

Advantech Industrial Wireless and Gateways

Advantech nudi niz robusnih Wireless industrijskih proizvoda kao što su Wi-Fi i žični routera za korištenje u gotovo svakom industrijskom okruženju.

Advantech Wi-Fi pristupna točka integrira LAN s WLAN vezom. Ovo rješenje pruža brz, jednostavan i isplativ način donošenja prednosti daljinskog upravljanja i pristupa podacima na tisuće uređaja. Ovo rješenje omogućuje povezivanje s uređajima koji se ne mogu povezati s mrežama. Pružajući izvrsne Wireless usluge korisnicima, EKI-6333AC ima vanjski R-SMA konektor za proširenje antene i prilagodljivost u različitim uvjetima.

Advantech Industrial Protocol Gateways

Advantech Fieldbus Gateways pružaju besprijekornu komunikaciju između Fieldbus i industrijskih Ethernet uređaja kao i podršku za različite protokole.

Advantech nudi brojne žične i Wireless proizvode za pretvaranje različitih starih protokola i sučelja u moderne mrežne sustave kako bi se izbjegao potpuni remont postojeće opreme i uređaja, a samim time dovelo do velikih ušteda.

Advantech Serial Device Servers i Modbus/Fieldbus Gateway su način povezivanje serijal na Ethernet rješenja koja korisnicima omogućuju povezivanje svojih starih serijskih uređaja s Ethernetom za centralizirano upravljanje komunikacijom stroja. Advantech Device servers visoke kompatibilnosti i Gateway Modbus/Fieldbus mogu jednostavno konvertirati protokole za bezgranični prijenos podataka stroj-na-stroj ili stroj-u-oblak kao i mrežnu povezivost. Prepreke svestrane protokolarne komunikacije više ne postoje!

Glavne grupe proizvoda Industrial Protocol Gateways su:

Advantech Cellular Routers and Gateways

Advantech nudi opsežan izbor 5G i 4G industrijskih robusnih Routera i Gateway dizajniranih s multiplim interfaceom

Glavne grupe proizvoda Cellular Routers & Gateways su:

Advantech Serial / USB Communications

Advantech nudi serijske/USB konvertere, izolatore, repetitore, prigušivače prenapona, podatkovne slavine/razdjelnike, USB hubove i industrijske komunikacijske kartice.

U opasnom industrijskom svijetu, postojeća ulaganja u opremu često se oslanjaju na standardna serijska interface za komunikaciju. Advantech rješenja za povezivanje dizajnirana su sa značajkama koje im omogućuju uspješan rad u izazovnim okruženjima. Ovi uređaji pomažu industrijskoj opremi da pouzdano komunicira dok istovremeno štite od štetnih i skupih prenapona i drugih prijelaznih pojava. Uređaji sa serijskim i USB protokolom podržavaju podatkovnu komunikaciju i štite kritične aplikacije više od 30 godina. Advantech USB uređaji omogućuju pouzdanu implementaciju mnogih USB pogodnosti u tvornici sa značajkama kao što su visoke brzine prijenosa podataka, izolacija, Ethernet pretvorba i još mnogo toga. S industrijskom certificiranjem i zaštitom, Advantech serijske komunikacijske kartice dizajnirane su za različite primjene industrijske automatizacije.

Glavne grupe proizvoda Serial / USB comunnication su:

Više o Advantech Hrvatska

PROEL je Advantech Channel Partner Distributer

Advantech, kroz partnerstvo s PROEL kao službenim Chanel Partner Distributerom, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Advantech.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s osnovnim lagerom Advantech proizvoda a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Nizozemskoj.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijardi dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  broj 1 za industrijski PC