Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
BERNSTEIN AG Hrvatska

Bernstein AG
Hans-Bernstein-Str. 1
D-32457 Porta Westfalica

Bernstein Hrvatska

BERNSTEIN je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području sigurnosti strojeva u industriji. Tvrtka je osnovana daleke 1947. godine te u ovome trenutku ima nekoliko novih tvornica u Njemačkoj, Mađarskoj i Kini i samim time se svrstava u red najjačih proizvodnih tvrtki na području sigurnosnih tehnologija.

Proizvodi tvrtke BERNSTEIN podijeljeni su u 3 sektora: sigurnosni prekidači, senzori i industrijski ormari. Tvrtka BERNSTEIN snažno je pridonijela razvoju sigurnosti proizvodnih pogona u suradnji sa svojim klijentima. Ipak ono po čemu su najpoznatiji su sigurnosna oprema kao sigurnosni prekidači i senzori, E-STOP, sigurnosni relej, mehaničke sigurnosne sklopke, „papuče“ i „rope pull“ prekidač.

Kako je već napomenuto, Bernstein AG je njemačka tvrtka poznata po širokoj paleti proizvoda za industrijsku sigurnost i automatizaciju. Oni nude rješenja koja su usmjerena na povećanje sigurnosti, učinkovitosti i pouzdanosti industrijskih procesa. Ova rješenja često uključuju moderne tehnologije i koncepte, koji bi se mogli uskladiti s idejom “pametne sigurnosti“.

Grupe proizvoda

Sigurnosni senzori i prekidači: Oni mogu uključivati ​​sigurnosne granične prekidače, prekidače za slučaj nužde, sigurnosne blokade i senzore prisutnosti. Pametni sigurnosni prekidači mogu sadržavati napredne značajke poput dijagnostike i komunikacijskih mogućnosti.

Sigurnosni kontroleri: Napredni sigurnosni kontroleri mogli bi ponuditi programabilnu logiku i mogućnosti nadzora, omogućujući implementaciju složenih sigurnosnih strategija i integraciju s industrijskim mrežama.

Sigurnosni releji: Moderni sigurnosni releji mogu ponuditi više funkcionalnosti, uključujući nadzor raznih ulaznih uređaja i pružanje konfigurabilnih izlaznih signala.

SMART Mrežna sigurnost: Integracija sigurnosnih sustava s industrijskim mrežama (kao što su Ethernet/IP, PROFINET) omogućuje komunikaciju sigurnosnih informacija i dijagnostike u stvarnom vremenu.

Prediktivno održavanje: Pametna sigurnosna rješenja mogu uključivati ​​značajke prediktivnog održavanja, omogućujući korisnicima proaktivno rješavanje potencijalnih problema povezanih sa sigurnošću prije nego dovedu do kvarova.

Daljinski nadzor i kontrola: Ove značajke mogu omogućiti korisnicima daljinski nadzor i kontrolu sigurnosnih sustava, poboljšavajući cjelokupno upravljanje sustavom.

Asortiman Bernstein proizvoda

Više o proizvodima

Bernstein proizvodi za sigurnost strojeva

BERNSTEIN veliki izbor sigurnosnih prekidača i senzora omogućuje gotovo svaku primjenu. Asortiman se proteže od izoliranih ili metalom zatvorenih krajnjih prekidača do nožnih prekidača i sigurnosnih sklopnih uređaja.

Bernstein senzori

U BERNSTEIN portfoliu nude se i senzori raznih vrsta, ali sam BERNSTAIN nije proizvođač senzora nego distributer raznih manje poznatih brandova i na taj način upotpunjuje svoj portfolio uz sigurnosnu opremu.

Bernstein ormari i ruke za upravljačke panele

BERNSTEIN PROTECT tim implementira vrhunsku tehnologiju kućišta i ormara za razne aplikacija s modernim i modularnim sustavima ovjesa za kontrolne i upravljačke panele. Širok raspon priključnih kutija izrađenih od aluminija i plastike, kao i ožičenje i strujni krugovi standardnih i upravljačkih kućišta prema specifikacijama kupaca upotpunjuju portfelj proizvoda.

Više o Bernstein Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik BERNSTEIN za Hrvatsku

BERNSTEIN, kroz partnerstvo s PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi BERNSTEIN.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL može dobaviti BERNSTEIN s lagera u Njemačkoj.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  tvornice u 3 različite države