Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Cabur Hrvatska

Cabur Srl
Via Isola Grande 45
Altare, Savona, 17041 Italy

Cabur Hrvatska

Tvrtka CABUR nastala je davne 1952. godine u Italiji, iz želje da se talijanska industrija opskrbi kvalitetnim proizvodima u području instalacija i elektronike. Tijekom godina dogodio se snažan razvitak tvrtke i proboj na međunarodno tržište otvaranjem nekoliko novih tvornica i podružnica. Kvaliteta i pouzdanost proizvoda dovela je do toga da tvrtka danas posjeduje sve potrebne relevantne certifikate.

Danas je CABUR vodeća tvrtka u Italiji u području stezaljki i spojne tehnologije, te jedna od 4 glavna svjetska lidera u području stezaljki, elektroničkih komponenti i opreme za solarne elektrane. Trenutno su stezaljke, razvodni blokovi, napajanja, releji i analogni pretvarači samo jedan mali dio širokog spektra rješenja koje nudi CABUR.

Dakle, kako je napomenuto CABUR je talijanska tvrtka specijalizirana za dizajn i proizvodnju električnih priključnih i zaštitnih rješenja. Tvrtka proizvodi široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju različite industrije i primjene, uključujući industrijsku automatizaciju, distribuciju energije i razvodne ormare. CABUR ponuda proizvoda dizajnirana je da osigura učinkovitu električnu povezanost, sigurnost i zaštitu u različitim postavkama.

CABUR proizvodi dizajnirani su da zadovolje industrijske standarde i propise, osiguravajući da su električne instalacije sigurne, učinkovite i usklađene. Tvrtka opslužuje niz različitih sektora, uključujući industrijsku proizvodnju, energetiku, transport itd.

Grupe proizvoda

Stezaljke: CABUR proizvodi terminalne blokove ili stezaljke koje se koriste za uspostavljanje električnih veza unutar upravljačkih ormara, razdjelnih ploča i drugih električnih sustava. Ove stezaljke pomažu upravljati ožičenjem i osiguravaju pouzdane veze.

Konektori: Tvrtka nudi niz konektora dizajniranih za omogućavanje sigurnih i učinkovitih električnih veza između komponenti i uređaja.

Odvodnici prenapona: CABUR nudi rješenja za zaštitu od prenapona za zaštitu osjetljive elektroničke opreme od skokova napona i prolaznih prenapona, koji mogu oštetiti ili poremetiti rad.

Distribucija električne energije: CABURova rješenja za distribuciju električne energije uključuju distribucijske blokove i sabirnice koje pomažu u učinkovitoj distribuciji električne energije u kontrolnim pločama i industrijskim sustavima.

Automatizacija i kontrola: Proizvodi tvrtke mogli bi se proširiti na komponente koje se koriste u industrijskim sustavima automatizacije i upravljanja, poboljšavajući funkcionalnost i pouzdanost strojeva i procesa.

Dodatna oprema: CABUR vjerojatno nudi dodatnu opremu kao što su printeri, ploteri, oznake za stezaljke, oznake za žice, oznake za kabela, naljepnice i alate koji pomažu u instalaciji, održavanju i organizaciji električnih sustava.

Asortiman Cabur proizvoda

Više o proizvodima

Cabur spojna tehnologija stezaljkama i blokovima

Osnovna djelatnost CABUR uvijek su bile stezaljke i dodatna oprema. Ponuda zadovoljava najšire instalacijske zahtjeve i uključuje: stezaljke s različitim vrstama pritezanja, prolazne stezaljke u različitim presjecima (višerazinski, uzemljenje, sekcijski, držač osigurača, držač diode).

S posljednjom serijom EFC (Easy Fast Connection), CABUR uvodi tehnologiju push-in, kao evoluciju opružnog spajanja. Izravno umetanje kabela, kruto ili s ferulom, bez alata štedi vrijeme ožičenja, povećava učinkovitost proizvodnje i sigurnost na radu.

Općenito, asortiman priključnih rješenja za električne ploče dizajniran je u skladu s najvišim standardima kvalitete i odobren od strane raznih međunarodnih certifikacijskih tijela, što dopušta njegovu upotrebu i jamči pouzdanost u industrijskim okruženjima, čak i u ekstremnim uvjetima uporabe.

Cabur oprema za automatizaciju

Linija za automatizaciju i upravljanje nudi cijeli niz elektroničkih proizvoda prikladnih za automatske strojeve, kontrolu procesa i električne ploče. Industrijska napajanja za DIN-šinu jedna su od najkompletnijih ponuda na tržištu i čine marku CABUR jednom od vodećih tvrtki u Europi.

Pretvarači signala, galvanski izolatori, elektromehanički relejni moduli, poluprovodnički relejni moduli, punjači baterija, Modbus I/O i Ethernet sklopke, kompletiraju asortiman proizvoda nudeći inovativna i visokokvalitetna rješenja za zahtjeve Industry 4.0.

Asortiman je dizajniran u skladu s najvišim standardima kvalitete i odobren od strane međunarodnih certifikacijskih tijela, što dopušta njegovu upotrebu i jamči pouzdanost u industrijskim okruženjima, čak i u ekstremnim uvjetima uporabe.

Cabur printeri za oznake

Rješenja za industrijsko označavanje CABUR zadovoljavaju najrazličitije potrebe profesionalnog označavanja u električnom području. U CABURJetu, inkjet printeru za velike količine ispisa, SmartPrint i SmartRoll dodani su tijekom vremena, dva termotransferna tehnološka pisača s velikim izborom potrošnog materijala. Godine 2021. CABUR je lansirao SmartPrint Plus, evoluciju SmartPrinta, obnovljenog dizajna i mehaničkih komponenti

Toplinski prijenos je sustav koji u iznimno kratkom vremenu osigurava rezultate visoke preciznosti i izvrsnu kvalitetu, poštujući temeljne zahtjeve električnog kodeksa, osiguravajući neizbrisivo označavanje materijala. SmartPrintom i SmartRollom upravlja MarKing Pro XT, softver dizajniran za generiranje alfanumeričkih kodova, uvoz datoteka i logotipa, registracijskih pločica, barkodova i QRkodova. Pogledaj ponudu printere za oznake na stranici dobavljača.

Cabur oprema za solare i punjače za električna vozila

CABUR Solar linija je CABUR odgovor za obnovljive izvore energije, ovo je tržište koje zahtijeva posebna rješenja i tehničke značajke u skladu sa specifičnim standardima. Ova linija proizvoda je skup stavki za povezivanje i sigurnost u fotonaponskim aplikacijama.

CABUR Solar line 4 konektori omogućuju stvaranje veza na jednostavan i učinkovit način. AC i DC uređaji za zaštitu od prenapona jamče sigurnost fotonaponskih sustava u kombinaciji s najčešćim inverterima / distribucijom energije. ISL, ISA i ISB raspon fotonaponskih stringboxova sa svojim kompaktnim i elegantnim dizajnom, idealni su za potpuno upravljanje i zaštitu malih ili srednjih instalacija, pojednostavljujući konstrukciju postrojenja. Strangboards ISM serije omogućuju praćenje proizvodnje vaše vlastite instalacije u bilo koje vrijeme brzo i jednostavno.

S preko 60 godina iskustva u području električnih priključaka i dugogodišnji lider u sektoru obnovljivih izvora energije, CABUR je proširio svoju ponudu ulaskom na tržište energetske tranzicije novom linijom EV Smart Charger, punionicama za električna vozila. Pogledaj ponudu CABUR EV Smart Charger za električna vozila na stranicama dobavljača.

Više o Cabur Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik Cabur za Hrvatsku

CABUR, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi CABUR.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže sa zavidnim lagerom CABUR proizvoda u Zagrebu, a a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Italiji.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  četvornih metara skladišta