Tvrtka Cabur nastala je davne 1952. godine, iz želje da se talijanska industrija opskrbi kvalitetnim proizvodima u području instalacija i elektronike.

Tijekom godina dogodio se snažan razvitak tvrtke i proboj na međunarodno tržište otvaranjem nekoliko novih tvornica i ispostava u druge države. Kvaliteta i pouzdanost proizvoda dovela je do toga da tvrtka danas posjeduje sve potrebne relevantne certifikate, čak i u visokorizičnim instalacijskim okruženjima (certifikati: CSQ ISO 9001:2008, CISQ UNI EN ISO 14001:2004, IQNET ISO 9001:2008, IQNET ISO 14001:2004). Danas je Cabur vodeća tvrtka u Italiji u području stezaljki, te jedna od 4 glavna svjetska lidera u području stezaljki, elektroničkih komponenti i opreme za solarne elektrane. Trenutno su napajanja, releji i analogni pretvarači samo jedan mali dio širokog spektra rješenja koje nudi Cabur. Linija napajanja tvrtke Cabur proizvodi se u tvornici u Njemačkoj, te je uz Phoenix napajanja trenutno najkvalitetnija, uz izrazito prihvatljive cijene koje prati i 5-godišnja garancija na proizvodni program.

Proizvodi tvrtke Cabur koriste se električnim instalacijama, kao manje zahtjevnim aplikacijama u sistemima industrijske automatike, baš kao i u energetici. Proizvodi su u sljedeće grupe:

Više informacija možete dobiti na mrežnim stranicama proizvođača Cabur ili putem naših kontakata.