Tvrtka CEB nastala je davnih 80-tih godina, kao mala tvrtka za izradu specijalnih elektro ormara i pultova. Dugogodišnjim uspješnim razvojem došli su do statusa vrlo respektabilnog dobavljača ormara na talijanskom tržištu, s više od 100.000 isporučenih ormara u godini.

Danas tvrtka raspolaže s proizvodnjom većom od 10.000 m2. Tvrtka je opremljena najmodernijim linijama za izradu ormara, laserima, robotima, komorama za kemijsku obradu lima, lakirnicom i sušionom uz visokoautomatizirano regalno skladište. Svi standardni proizvodi iz kataloga su uvijek na skladištu i isporučivi u roku 7 dana.

Velika prednost tvrtke u odnosu trenutne prisutne na tržištu je mogućnost prilagodbe ormara i izrade specijalne “linije” ormara prema potrebi kupca.

Prije isporuke ormara moguće ga je obraditi i pripremiti za proizvodnju tako da se pripreme rupe za tipkala, panele, ventilatore, a sve na osnovi dostavljenih 2D crteža. Tvrtka CEB i njihovi proizvodi raspolažu svim potrebnim certifikatima, te IP zaštitom i atestima potrebnima na lokalnom tržištu. Ormari se izrađuju u standardnoj sivoj boji, ali se na zahtjev kupca mogu prilagoditi potrebama krajnjeg korisnika.

1-krilni i 2-krilni modularni ormar

1-krilni i 2-krilni MONOBLOK ormari

Razvodni ormarići i kutije

Pultovi

INOX ormar

Ormari za PC

Daljnje informacije možete dobiti na mrežnim stranicama tvrtke CEB ili putem naših kontakata.