Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
CEB Logo Hrvatska

CEB Spa
Via Francanzana 9 S.S.11
Montebello Vicentino, Vicenza, 36054 Italy

CEB Hrvatska

Tvrtka CEB Spa nastala je davnih 80-tih godina, kao mala tvrtka za izradu specijalnih elektro ormara i pultova. Dugogodišnjim uspješnim razvojem došli su do statusa vrlo respektabilnog dobavljača ormara na talijanskom tržištu, s više od 100.000 isporučenih ormara na razini godine. Danas tvrtka raspolaže s proizvodnjom većom od 10.000 m2. Tvrtka je opremljena najmodernijim linijama za izradu ormara, laserima, robotima, komorama za kemijsku obradu lima, lakirnicom i sušionom uz visokoautomatizirano regalno skladište.

Svi standardni proizvodi iz kataloga su uvijek na skladištu i isporučivi u roku 7 dana. Posebno se ističu povoljni INOX ormari koji su stekli veliku popularnost na području prehrambene i farmaceutske industrije. CEB u svome portfoliu nude veliki izbor razvodnih elektro ormara, monoblok ormara, ormara sa staklenim vratima, INOX ormara, pultova i razvodnih kutija.

Asortiman CEB proizvoda

Više o CEB Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik CEB za Hrvatsku

CEB, kroz partnerstvo s  tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi CEB.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s minimalnim lagerom CEB proizvoda, a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Italiji u kratkom vremenu.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  kvadrata skladišta