Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
CEB Logo Hrvatska

CEB Spa Via Francanzana 9 S.S.11 Montebello Vicentino, Vicenza, 36054 Italy

CEB | Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka CEB nastala je davnih 80-tih godina, kao mala tvrtka za izradu specijalnih elektro ormara i pultova. Dugogodišnjim uspješnim razvojem došli su do statusa vrlo respektabilnog dobavljača ormara na talijanskom tržištu, s više od 100.000 isporučenih ormara u godini.

Danas tvrtka raspolaže s proizvodnjom većom od 10.000 m2. Tvrtka je opremljena najmodernijim linijama za izradu ormara, laserima, robotima, komorama za kemijsku obradu lima, lakirnicom i sušionom uz visokoautomatizirano regalno skladište. Svi standardni proizvodi iz kataloga su uvijek na skladištu i isporučivi u roku 7 dana.

Velika prednost tvrtke u odnosu trenutne prisutne na tržištu je mogućnost prilagodbe ormara i izrade specijalne “linije” ormara prema potrebi kupca.

Prije isporuke ormara moguće ga je obraditi i pripremiti za proizvodnju tako da se pripreme rupe za tipkala, panele, ventilatore, a sve na osnovi dostavljenih 2D crteža. Tvrtka CEB i njihovi proizvodi raspolažu svim potrebnim certifikatima, te IP zaštitom i atestima potrebnima na lokalnom tržištu. Ormari se izrađuju u standardnoj sivoj boji, ali se na zahtjev kupca mogu prilagoditi potrebama krajnjeg korisnika.

Asortiman CEB proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijuna dolara prometa

godina postojanja

Dostava

kvadrata skladišta