Talijanska tvrtka Datalogic, s gotovo 45 godina tradicije, 12 istraživačkih centara diljem svijeta, te 2.700 zaposlenih, postao je globalni lider u tehnologiji automatskog prikupljanja podataka i automatizacije procesa – specijaliziran za projektiranje i proizvodnju barkod čitača, ručnih skenera, senzora za detekciju i mjerenje, sustava sigurnosti strojeva, industrijske kamere i laserske sustave označavanja. Njihova vrhunska rješenja pomažu u povećanju učinkovitosti i kvaliteti procesa u maloprodaji, proizvodnji, transportu i logistici te zdravstvenoj industriji. Datalogic jamči svojim klijentima kompletnu ponudu koja pokriva sve potrebe tržišta za automatizacijom proizvodnje.

Tvrtka Proton EL d.o.o. nudi svojim kupcima školovanje i implementaciju za kontrolu kvalitete putem industrijskih kamera, te sustave Sigurnosti strojeva

Predstavljamo Vam osnovne grupe proizvoda:

Industrijski ručni Scanneri

Dimenzioner

Industrijske kamere

Senzori

Laser printeri

Sigurnosni sustavi

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other