Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Datalogic Hrvatska logo

Datalogic
Via Candini, 2
40012 Lippo di Calderara di Reno, Italy

Datalogic Hrvatska

DATALOGIC je talijanska tvrtka specijalizirana za dizajn i proizvodnju automatske tehnologije prikupljanja podataka i industrijske automatizacije. Tvrtka je osnovana 1972. godine i od tada je postala globalni lider u području barkod  čitača, ručnih skenera, mobilnih računala, RFID sustava i drugih rješenja za prikupljanje podataka.

DATALOGIC tehnologija igra ključnu ulogu u racionalizaciji poslovnih operacija, povećanju učinkovitosti i poboljšanju točnosti u raznim industrijama. Njihovi su proizvodi poznati po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, što ih čini popularnim izborom za tvrtke koje zahtijevaju robusna rješenja za prikupljanje i obradu podataka.

Grupe proizvoda

Barkod skeneri: DATALOGIC proizvodi široku paletu barkod skenera, uključujući ručne skenere, skenere za fiksnu montažu i prezentacijske skenere. Ovi se uređaji koriste za skeniranje 1D/2D/3D kodova na proizvodima, paketima i dokumentima za razne primjene, kao što su upravljanje zalihama, sustavi prodajnih mjesta (POS) i praćenje opskrbnog lanca.

Mobilna računala: DATALOGIC nudi robusna mobilna računala i tablete dizajnirane za korištenje u teškim industrijskim okruženjima. Ovi uređaji dolaze opremljeni mogućnostima skeniranja 1D/2D/3D koda i koriste se za zadatke kao što su kontrola inventara, komisioniranje narudžbi i prikupljanje podataka u skladištima i proizvodnim pogonima.

RFID rješenja: DATALOGIC pruža RFID sustave za praćenje i identifikaciju stavki korištenjem radiofrekvencijske tehnologije. Ova se rješenja koriste u industrijama kao što su maloprodaja, zdravstvo i logistika za upravljanje zalihama, praćenje imovine i sigurnost.

Vision sustavi: DATALOGIC proizvodi vision sustave koji koriste naprednu tehnologiju snimanja za pregled i osiguranje kvalitete proizvoda u proizvodnim procesima. Ovi se sustavi koriste za zadatke poput detekcije kvarova, detekcije ispravnosti objekta, pozicije objekta, mjerenja i čitanja koda.

Industrijska automatizacija: DATALOGIC nudi niz proizvoda za automatizaciju, uključujući senzore i sigurnosne uređaje, koji pomažu optimizirati i automatizirati industrijske procese, poboljšati produktivnost i povećati sigurnost na radnom mjestu.

Asortiman Datalogic proizvoda

Više o proizvodima

DATALOGIC ručni barkod skeneri

DATALOGIC ručni skeneri posebno su dizajnirana za aplikacije automatskog prikupljanja podataka i automatizaciju procesa u cijelom lancu vrijednosti kupaca u maloprodaji, proizvodnji, prijevozu i logistici te u zdravstvenoj industriji. Ručni skeneri nude izvanredne performanse i pouzdanost kroz različite opcije skeniranja: laserske, linearne ili površinske tehnologije skeniranja. Standardno, robusno ili antimikrobno kućište omogućuje njihovu upotrebu u bilo kojem okruženju, a njihov ergonomski dizajn čini ove skenere jednostavnima za korištenje tijekom dugog razdoblja.

Širok raspon DATALOGIC ručnih čitača opće namjene nudi izbor izbora za većinu aktivnosti prikupljanja podataka. Setovi proizvoda nude žične i bežične opcije zajedno s najboljim tehnologijama čitanja u klasi, spremne za rješavanje trenutnih i budućih potreba i aplikacija. Od digitalnih ili tiskanih 1D i 2D linijskih kodova, do izravnog označavanja dijelova (DPM) ili Digimarc™, DATALOGIC nudi ručna rješenja za skeniranje za svaku aplikaciju čitanja linijskog koda.

Bilo da vaša aplikacija zahtijeva brzo očitavanje, jednostavnost instalacije i korištenja, točnost i pouzdanost, DATALOGIC je rješenje za Vas. Bilo da vaša organizacija želi automatizirati aktivnost prikupljanja podataka, pravilno upravljati inventarom skladišta, osigurati ispravnu sljedivost u cijelom opskrbnom lancu, poboljšati brzinu odjave u maloprodajnom okruženju kao i poboljšati točnost i učinkovitost transakcija u trgovini. , ručni skeneri daju rješenje za širok raspon primjena.

Na tržištu proizvodnje oni su ključni od otpreme i prijema do sljedivosti WORK IN PROGRESS (WIP), do konfiguracije i postavljanja strojeva za rad. U maloprodajnim okruženjima ručni barkod skeneri ključni su za podršku različitim konfiguracijskim potrebama na blagajni ili za održavanje inventara točnim dok pružaju korisne podatke poslovne inteligencije za buduće planiranje i operacije. Zdravstveni radnici oslanjaju se na DATALOGIC skenere linijskog koda tijekom izravnih aktivnosti skrbi, kako bi zajamčili ispravnu identifikaciju pacijenta, provjeru lijekova i sveobuhvatno upravljanje elektroničkim medicinskim zapisima (EMR). U sektoru transporta i logistike, industrijski ručni skeneri stavljaju automatizaciju u ruke radnika dok otpremaju, primaju, biraju, pakiraju i paletiraju.

DATALOGIC Mobilna računala

DATALOGIC Mobilna računala potpuno su neovisna računala koja integriraju sve potrebne periferije i sučelja potrebna za prikupljanje, upravljanje i pohranjivanje podataka prikupljenih putem bar kodova. Mobilno računalo integrira, u faktoru malog oblika, sve potrebne komponente računala, poput zaslona, ​​Wi-Fi sustava, operativnog sustava (Windows® ili Android™), tipkovnice (virtualne ili fizičke), baterije. Uz ove značajke, svako DATALOGIC mobilno računalo ima robusno kućište koje može izdržati pad s različitih visina i raditi u teškim situacijama. Robusno kućište omogućuje uređajima rad u svim vrstama profesionalnih uvjeta i otpornost na udarce, izravne vodene mlaznice ili vrlo prašnjava okruženja.

Mobilni uređaji svakodnevni su suputnik u aktivnostima kao što su inventar, provjera cijena, preuzimanje i isporuka, prodaja, isporuka, kontrola kvalitete, preuzimanje robe, itd. S DATALOGICovim svestranim portfoliom mobilnih računala kupci mogu dobiti rješenje za cijeli niz potreba za čitanjem linijskog koda. Od ispisanih 1D i 2D kodova, izravnog označavanja dijelova (DPM), do Digimarc© pakiranja, DATALOGIC nudi rješenje za gotovo svaku aplikaciju čitanja barkodova.

Mobilna računala podržavaju poduzeća da poboljšaju učinkovitost i pouzdanost svih svojih aktivnosti praćenja u svakom području poduzeća. U maloprodajnim tvrtkama mogu se koristiti u trgovini za aktivnosti kao što su provjera cijena, popis zaliha ili potpomognuta prodaja. U stražnjoj prostoriji mobilni uređaji koriste se za sve aktivnosti inventara ili rotacije zaliha. Za Transport i Logistiku igraju ključnu ulogu kao poslovni suputnici svakog radnika.

Od mjesta na kojima se roba istovaruje, preko skladišta i drugih dijelova objekata, do mjesta isporuke, operateri koriste mobilna računala za svaki djelić procesa. U proizvodnom segmentu omogućuju radnicima da prate svu imovinu koja se koristi za montažu ili izgradnju te provjeravaju zalihe u skladištu. U segmentu zdravstvene njege, mobilna računala postaju pouzdani radni suputnik medicinskih sestara i drugih operatera za aktivnosti njege uz krevet. Nakon što se očita crtični kod pacijenta, bolničko osoblje može vidjeti sve informacije vezane uz tog pacijenta.

Glavni proizvodi u kategoriji mobilnih računala

DATALOGIC Stacionarni barkod skeneri

DATALOGIC Stacionarna rješenja za industrijsko skeniranje posebno su dizajnirana za aplikacije koje operateri ne nadziru stalno i koriste se u raznim industrijama. Stacionarni skeneri položaja nude različite opcije za korištenje izlaznih podataka i sučelja s vašim poslovnim računalima, poslužiteljima ili ERP-om, u gotovo bilo kojem Fieldbus protokolu, pružajući stvarnu vrijednost načinu na koji vaša organizacija koristi te podatke poslovne inteligencije.

S DATALOGIC svestranim portfoliom stacionarnih industrijskih skenera, korisnici mogu dobiti rješenje za cijeli niz potreba za čitanjem linijskog koda. Od ispisanih 1D i 2D kodova, izravnog označavanja dijelova (DPM), do Digimarc™ pakiranja, DATALOGIC nudi rješenje za gotovo svaku aplikaciju čitanja linijskog koda. Bilo da vaša aplikacija zahtijeva mogućnosti čitanja linijskog koda na temelju slike, u jednoj ravnini, u više smjerova ili skeniranja linija, DATALOGIC ima rješenje za Vas.

Stacionarno industrijsko skeniranje omogućuje inovativnim tvrtkama da povećaju svoju propusnost, poboljšaju svoju točnost i dodaju visoku razinu sljedivosti svojim procesima proizvodnje, skladištenja, logistike i distribucije. Integracija stacionarnih industrijskih skenera u ove vrste aplikacija pruža troškovno učinkovit način za povećanje i poboljšanje internih procesa bez gnjavaže oko dodavanja dodatnog osoblja i troškova.

DATALOGIC RFiD sustavi

Ogroman rast e-trgovine nastavlja poticati zahtjeve za sljedivost proizvoda od početka do kraja, vidljivost, održivost i operacije smanjenog trenja u većini industrija. Tehnologija radiofrekvencijske identifikacije (RFID) nudi podatke u stvarnom vremenu i koristi se za olakšavanje većine operacija praćenja uz smanjenje ljudske pogreške. Za razliku od linijskih kodova, RFID može čitati više oznaka istovremeno i omogućiti komunikaciju nekoliko informacija o proizvodu, što rezultira boljom sljedivošću proizvoda.

Sljedivost proizvoda od početka do kraja počinje na proizvodnom mjestu s relevantnim informacijama o praćenju u procesu, nakon čega slijede upozorenja o identifikaciji logističkih ruta u operacijama opskrbnog lanca, a završava sljedivosti popravaka, ponovne upotrebe ili recikliranja nakon prodaje. Razina učinkovite i precizne vidljivosti proizvoda postignuta s RFID sustavima omogućava istinsku transparentnost kako bi se izbjeglo rasipanje i napredovalo za istinsko održivo kružno gospodarstvo.

Štoviše, RFID tehnologija je značajno pozitivno utjecala ne samo na operacije opskrbnog lanca, već i na korisničko iskustvo eliminirajući točke trenja kod kupaca. Od rješenja koja se bave skeniranjem blagajne bez napora do besprijekornog pristupa događajima, RFID sustavi su omogućili tvrtkama da ugrade nesmetane mjere koje poboljšavaju cjelokupno korisničko iskustvo.

DATALOGIC nudi širok raspon ultravisokofrekventnih (UHF) RFID uređaja u više faktora oblika i različitih tehnologija. Ovi RFID uređaji mogu omogućiti korisnicima jedinstveno praćenje svake stavke. RFID oznake mogu se čitati brzo i točno s velikih udaljenosti s ručnim uređajima do kraćih s fiksnim RFID uređajima za čitanje. RFID uređaji tvrtke DATALOGIC pomoći će vam da nadmašite očekivanja kupaca i zahtjevne tehničke zahtjeve RFID implementacije.

DATALOGIC RFID sustavi poboljšali su mjere uštede i povećali učinkovitost u nizu poslovnih operacija. Naš asortiman RFID proizvoda koristi se u mnogim kritičnim aplikacijama koje pružaju višestruke ekonomske koristi u mnogim industrijama kao što su maloprodaja, transport i logistika, proizvodnja i zdravstvena skrb.

Glavni proizvodi u kategoriji RFiD sustava

DATALOGIC Laser Marking Sustavi

DATALOGIC Lasersko označavanje rješenje je za pouzdanu primjenu sljedivosti u modernim industrijskim okruženjima, gdje su trajni, neizbrisivi, pouzdani rezultati označavanja obvezni. Industrijski Laser marking sustavi mogu se jednostavno integrirati u nove ili postojeće infrastrukture sljedivosti. Oni mogu komunicirati s vašim Manufacturing Execution System (MES) ili ERP platformama omogućujući fleksibilniju, jeftiniju i bržu proizvodnju. Ako vaša proizvodnja treba svestranost, DATALOGIC Laser marking sustavi odvest će vas na sljedeću razinu, s promjenama formata u kratkom vremenu, neprimjetno od masovne proizvodnje do limitiranih serija.

Zahvaljujući širokom i sveobuhvatnom portfoliu proizvoda rješenja za lasersko označavanje, DATALOGIC može ponuditi rješenje za gotovo svaku primjenu izravnog označavanja dijelova (DPM) na širokom spektru materijala, uključujući metale, smolu, termoplastiku, silicij, staklo i keramiku. DATALOGIC također nudi rješenja za označavanje organskih materijala kao što su drvo, karton, koža i proizvodi. Ovisno o materijalima za označavanje, postoji širok raspon tehnologija laserskog označavanja koje se mogu koristiti: Fiber, DPSS, CO2, UV, Green, među mnogim drugima. Izvor lasera čini veliku razliku u kvaliteti oznake ovisno o materijalu koji se označava, a DATALOGIC može pružiti sve potrebne savjete i rješenja po tom pitanju.

Glavni proizvodi u kategoriji Laser Marking sustava

DATASENSING senzori i oprema za sigurnost strojeva

Početkom 2021. godine pokrenuta je tvrtka DATASENSING spajanjem poslovne jedinice Sensor & Safety/Machine Vision tvrtke DATALOGIC, svjetskog lidera u automatskom prikupljanju podataka, i M.D. Micro Detectors, tvrtke koja djeluje u dizajnu, proizvodnji i prodaji industrijskih senzora. DATASENSING namjerava ojačati svoju prisutnost u industrijskoj automatizaciji na globalnoj razini kroz kompletnu ponudu senzora u različitim tehnologijama, uređaje za sigurnost strojeva i proizvodnih pogona, automatizirano vođenje vozila i računalni vid za Smart Manufacturing.

Glavni izvršni direktor, Cosimo Capuzzello, rekao je “DATASENSING počinje na čvrstim temeljima i siguran sam da će dostići važne prekretnice već 2021., s očekivanim prometom od 76 milijuna eura. Zahvaljujući sporazumu s DATALOGIC, stvorit ćemo industrijskog igrača sa stotinu godina iskustva, spajajući dvije stvarnosti koje su stvarale povijest senzora u našoj zemlji od ranih 1970-ih: M.D. Micro Detectors sa svojim pionirskim proizvodom i tehnologijom proizvodnog procesa i DATALOGIC s inovativnim portfeljem proizvoda i konsolidiranom prisutnošću na globalnoj razini .”

Više o DATALOGIC Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik DATALOGIC za Hrvatsku

DATALOGIC, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi DATALOGIC

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Osim distribucije DATALOGIC proizvoda, PROEL je preuzeo i distribuciju DATASENSING proizvoda za Hrvatsku. Tvrtka PROEL dobavlja opremu s lagera u Italiji ili Slovačke.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika u svijetu

  Zarada

  milijuna eura prometa

  godina postojanja

  Dostava

  različitih država