Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Emas Hrvatska 2021

Emas Elektroteknik
Atatürk Bulvari No:50/A
34490 Basaksehir, Istanbul, Turkiye

EMAS Hrvatska

Tvrtka EMAS sa preko 50 godina tradicije izrasla je u jednog od najvećih i najznačajnijih proizvođača opreme za automatizaciju u regiji JI Europe. Široki spektar kvalitetnih i inovativnih proizvoda svrstali su ih u red vodećeg turskog dobavljača opreme. U svom portfoliju nude sljedeću opremu: tipkala, lampice, krajnje sklopke, mikro sklopke, sigurnosne sklopke, daljinske upravljače za kranove i liftove, signalne tornjeve, pedale, releje, sklopnike i niz druge popratne opreme za industriju.

Asortiman EMAS proizvoda

Više o EMAS Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik EMAS za Hrvatsku

EMAS, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi EMAS.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže sa zavidnim lagerom tipkala, lampica, krajnjih sklopki, signalnih tornjeva/semafora, nožnih prekidača/papuča i ostalu popratnu opremu a ostalu opremu je u mogućnosti nabaviti sa skladišta u Turskoj.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  tisuća eura prometa

  godina postojanja

  Dostava

  isporuka u preko 20 država