EUCHNER je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području sigurnosti strojeva u industriji. Tvrtka je osnovana daleke 1953. godine, a u ovome trenutku zapošljava oko 400 ljudi. Raspolažu i s nekoliko novih tvornica u Njemačkoj, što ih svrstava u red najjačih proizvodnih tvrtki u branši.

Proizvodi tvrtke EUCHNER podijeljeni su u 3 sektora: automatizacija, sigurnost i ManMachine. Tvrtka EUCHNER, u suradnji sa svojim klijentima, snažno doprinosi razvoju sigurnosti proizvodnih pogona. Neprestana komunikacija s krajnjim korisnicima omogućava da se odluke donose u neposrednoj blizini klijenta – brzo, fleksibilno i efikasno. Novi proizvodi često se razvijaju, ne samo u ime, već i u suradnji s dugogodišnjim klijentima. Nastao kao obiteljski posao već više od 3 generacije, nastavlja istu tradiciju i s istim ciljem – biti uz prijedloge i želje kupaca. Ovaj je stav ključ EUCHNEROVA uspjeha. EUCHNEROVI klijenti tvrtku vide preko inovativnih rješenja i fleksibilnosti i to, naravno, uz najveću moguću kvalitetu.

Tvrtka Proton EL d.o.o. nudi svojim kupcima školovanje za sustave Sigurnosti strojeva u vlastitom trening centru.

MGB Sigurnosne brave

Elektromehanička brava s aktuatorom sa sigurnosnim zaključavanjem

Sigurnosni PLC

Krajnje sklopke

Sigurnosni prekidač s aktuatorom sa sigurnosnim zaključavanjem

Elektromehanička brava s aktuatorom bez sigurnosnog zaključavanja

Sigurnosni relej

Joystick

Sigurnosni prekidač bez aktuatora bez sigurnosnog zaključavanja

EKS ID sustav

Potezni sigurnosni prekidači

Sigurnosni upravljači

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other