Belgijska tvrtka eWON osnovana je u Belgiji 2001. godine. Tvrtka eWON jedan od lidera u sustavima teleservisa, industrijskih routera, VPN-a i općenito u tzv. sustavu “Talk to machine”. Početkom 2016. eWON je postao dio švedskog branda HMS Industrial Networks AB, tvrtke s 30 godina iskustva u industrijskoj komunikaciji. HMS razvija i izrađuje rješenja za povezivanje uređaja i sustava za automatizaciju s industrijskim mrežama.

eWON u Hrvatskoj i u svijetu danas nudi velik broj uspješnih aplikacija za niz primjena kao što su tretman vode, energetika, automatizacije postrojenja, daljinski pristup strojevima i robotima i dr.

Tvrtka Proton EL d.o.o. nudi svojim kupcima školovanje za sustave Daljinskog pristupa / Teleservisa u vlastitom trening centru.

Predstavljamo Vam 3 osnovna modela eWON proizvoda s najvećom primjenom:

eWON Cosy
Uređaji za daljinski pristup PLC. HMI, IPC

eWON Flexy
Modularni Industrijski M2M Router i Data Gateway

eWON CD
Industrijski VPN router s funkcijama alarma i logiranja

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other