Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Fandis Hrvatska

HMS Industrial Networks
AB Box 412
300 04 Halmstad, Švedska

eWON Hrvatska

eWON je belgijski brand tvrtke HMS Networks, vodećeg neovisnog proizvođača proizvoda za industrijske komunikacije. Sa svojim portfoliom proizvoda i usluga nudi najbolja rješenje za jednostavan, siguran i učinkovit pristup vašim strojevima uz istovremeno omogućavanje upravljanja, dijagnostike i monitoringa. Omogućuju daljinski pristup podatcima i uvide u rad strojeva proizvođačima linija i postrojenja te im omogućuju da povećaju svoju produktivnost i održivost. eWON vam daje jednostavan pristup daljinskom povezivanju!

Ako želite jednostavno započeti digitalizaciju svojih strojeva ili svoje tvornice, eWON-ovo sigurno rješenje za daljinsko povezivanje pomoći će vam da to implementirate na jednostavan način, bez potrebe za ikakvim IT vještinama. Cyber ​​sigurnost je u središtu eWON-ovih rješenja!

Ukratko, eWON rješenja imaju ISO 27001 certifikat, testirana od strane NVISO-a uz potpuno IT odobrena. Svi ovi zahtjevi sastavni su dio u našem sigurnosnom pristupu. Usklađujući sigurnost i jednostavnost korištenja, eWON stvara najbolje proizvode u klasi daljinskog pristupa na dobrobit korisnike i IT stručnjaka. Potpuna integracija IT sigurnosnih standarda u eWON rješenjima znači da su potrebne male ili nikakve IT prilagodbe. Dobivate vrhunsko rješenje za daljinsko upravljanje svojom opremom uz maksimalnu kontrolu, vidljivost i sigurnost.

Jednostavno povežite eWON Gateway s PLC-om vašeg stroja i registrirajte ga besplatno kako biste pripremili svoju opremu za IIoT. Instalacija traje samo nekoliko minuta, a zatim možete uživati ​​u prednostima daljinskog pristupa i nadzora. S eWON-om možete prilagoditi svoje stare strojeve standardima Industry 4.0 eliminirajući potrebu za kupnjom skupih novih instalacija.

Opsežna kompatibilnost s većinom PLC-ova na tržištu čini ga uistinu univerzalnim. Nakon što je uređaj postavljen (bez obzira nalazi li se unutar starijeg stroja ili novijeg), daljinsko povezivanje s vašom opremom može se uspostaviti pritiskom na jednu tipku. Kako je veće rečene, eWON / HMS je vodeći svjetski proizvođač specijaliziran za pružanje rješenja za daljinski pristup strojevima i industrijsko povezivanje u aplikacijama industrijske automatizacije i upravljačkih sustava. Proizvodi eWON dizajnirani su za omogućavanje daljinskog nadzora, upravljanja i rješavanja problema industrijske opreme i procesa putem sigurnih kibernetičkih mrežnih veza.

eWON-ov primarni fokus je na razvoju rješenja koja omogućuju inženjerima, tehničarima i operaterima daljinski pristup i interakciju s industrijskim strojevima i opremom. Ovaj daljinski pristup ključan je za zadatke poput dijagnostike, održavanja, rješavanja problema i prikupljanja podataka bez potrebe za fizičkom prisutnošću na lokaciji strojeva.

Grupe proizvoda

Remote Access Routers: eWON nudi uređaje koji omogućuju siguran daljinski pristup industrijskim strojevima i sustavima putem interneta. Ovi uređaji omogućuju inženjerima pristup strojevima s bilo kojeg mjesta, pomažući smanjiti vrijeme zastoja i poboljšati učinkovitost održavanja.

VPN (Virtual Private Network) rješenja: eWON-ova rješenja često uključuju VPN tehnologiju kako bi se osigurala sigurna i šifrirana komunikacija između udaljenih uređaja i industrijske mreže.

Industrial connectivity: eWON nudi rješenja koja premošćuju jaz između različitih industrijskih protokola i omogućuju besprijekornu komunikaciju između različitih uređaja i kontrolnih sustava.

Data collection and monitoring: eWON-ova rješenja često uključuju značajke za prikupljanje podataka iz industrijske opreme, senzora i strojeva. Ti se podaci mogu koristiti za praćenje, analitiku i optimizaciju u stvarnom vremenu.

Security and compliance: S obzirom na kritičnu prirodu industrijskih sustava, eWON se fokusira na pružanje rješenja s robusnim sigurnosnim značajkama za zaštitu od neovlaštenog pristupa i zloupotrebe podataka korisnika.

Asortiman eWON proizvoda

Više o proizvodima

eWON Industrial Remote Access

Industrial Remote Access ili Industrijski daljinski pristup omogućuje timovima za tehničku podršku sigurno povezivanje putem interneta s udaljenom industrijskom opremom temeljenom na PLC, HMI ili SCADA. To omogućuje daljinsko rješavanja problema, sa značajnim prednošću u smislu učinkovitosti, smanjenja troškova i održivosti. eWON-ovo učinkovito rješenje za daljinski pristup omogućuje vam jednostavno i sigurno povezivanje s bilo kojim PLC-om, kad god želite, gdje god se nalazili.

eWON industrijsko rješenje za daljinski pristup omogućuje vam praćenje strojeva i proizvodnje, daljinsko rješavanje problema i pružanje bolje podrške klijentima. Jednostavno povežite eWON uređaj s PLC-om vašeg stroja i počnite uživati ​​u brojnim prednostima industrijskog IoT-a! eWON-u možete vjerovati – više od 20.000 klijenata i 400.000 uređaja diljem svijeta već je povezano pomoću eWON-a, što eWON čini najvećim globalnim dobavljačem uređaja za daljinsko povezivanje.

Kako funkcionira Industrial Remote Access?

Osnovno načelo za uspostavljanje uspješnog industrijskog daljinskog pristupa bilo kojoj opremi oslanja se na 2 glavne komponente:

 • Globalna povezivost u oblaku za centralno upravljanje svim aspektima proizvodnje
 • Hardware Gateway smješten unutar upravljačkog ormara povezan s kontrolnim uređajima kao što su PLC i HMI.

S industrijskim daljinskim pristupom, inženjeri tehničke podrške, bez obzira na lokaciju ili vremensku zonu, mogu jednostavno uspostaviti sigurnu vezu daljinskog pristupa sa svog računala ili mobilnog uređaja a sve to u nekoliko klikova. Implementacija rješenja industrijskog daljinskog pristupa kod eWON-a je jednostavan proces. eWON Gateway su dizajnirani da se mogu jednostavno smjestiti u upravljački ormar i jednostavno se povežu s uređajima za automatizaciju kao što su PLC i HMI, putem Etherneta, serijskog porta ili USB. Također se povezuju na internet putem Etherneta, WiFi-a ili GSM mreže kako bi uspostavili sigurnu izlaznu VPN vezu s eWON industrijskim oblakom. Odmah ćete moći iskoristiti prednosti daljinskog povezivanja. eWON uređaji koji nude Industrial Remote Access:

eWON Cosy+

Serija eWON Cosy+ dizajnirana je za pružanje sigurnog i pouzdanog daljinskog pristupa industrijskim strojevima i sustavima u svrhu nadzora, održavanja i rješavanja problema. eWON Cosy+ je nova generacija industrijskog gateway a rezultat je implementacije najnaprednijih sigurnosnih tehnologija u hardware-skim uređajima. eWON se fokusirao na to da Cosy+ industrijski daljinski pristup bude jednostavan i siguran. Jednostavna konfiguracija – nije potrebno programiranje!

Kako radi eWON Cosy+?

Uloga Cosy+ industrijskog gateway-a je uspostaviti sigurnu VPN vezu između stroja (PLC, HMI ili drugi uređaji) i Vas kao korisnika, s bilo kojeg mjesta u svijetu, u bilo koje vrijeme. Povezivanje se odvija putem Talk2M, visokosigurne industrijske aplikacije u oblaku koja je besplatno uključena u ovaj Gateway.

Na taj način, daljinski pristupite svojim PLC-ovima, HMI ili drugim uređajima unutar stroja, u svrhu održavanja ili rješavanja problema, gdje god se nalazili i s bilo kojeg uređaja. Pružite učinkovitu i održivu podršku stroju, uštedite vrijeme i novac dok stječete veliku prednost u odnosu na konkurenciju! Više informacija na stranici dobavljača

eWON Flexy

Uz pružanje industrijskog daljinskog pristupa, eWON Flexy je također savršeno rješenje za daljinsko prikupljanje podataka s PLC-a, senzora i drugih uređaja zahvaljujući podršci širokog spektra industrijskih protokola, uključujući OPC UA. S eWON Flexy jednostavno pribavite i logirajte Vaše podatke. Stvorite jednostavne IIoT projekte u nekoliko minuta! eWON Flexy – Pristupite podatcima svojih strojeva kako biste omogućili daljinski nadzor, prediktivno održavanje i druge usluge s dodanom vrijednošću.

Kako radi eWON Flexy?

Naše rješenje usmjereno je na proizvođače strojeva koji žele ostati konkurentni. Proizvođačima strojeva je izuzetno bitna optimizacija svakog aspekta rada struoja. Kombinacija eWON Flexy, našeg IIoT data Gateway i Talk2M-a, prvog sigurnog industrijskog oblaka, omogućuje našim korisnicima da se povežu sa svojim strojevima i prikupljaju podatke s bilo kojeg mjesta na svijetu. Više infromacija na stranici dobavljača.

eWON Industrial Data Monitoring

IIoT prikupljanje podataka i vizualizacija – Prikupite i vizualizirajte podatke kako biste donosili ispravne odluke temeljene na real-time podacima iz vaših proizvodnih pogona. Integrirajte i vizualizirajte strojne podatke kako biste dobili vrijedne informacije i uvide u svoju opremu, bilo da se radi o strojevima, sustavima, senzorima ili drugim industrijskim uređajima koji se temelje na PLC-u. To se može učiniti korištenjem eWON Dashboard servisom.

Industrijski strojevi generiraju ogromne količine podataka. Sigurno i učinkovito postavljanje ovih podataka u oblak može biti izazovan i skup zadatak. Međutim, eWON Gateway, kao što su Flexy ili Netbiter, olakšavaju pouzdano i sigurno prikupljanje vrijednih podataka.

S eWON intuitivnim IIoT rješenjima možete jednostavno vizualizirati i analizirati svoje podatke o stroju, što vam omogućuje da donosite informirane odluke i poboljšate svoje servisiranje i OEE. Naši moćni API također vam omogućuju prijenos podataka bilo kojoj aplikaciji treće strane. Nikada nije bilo lakše sigurno prikupljati i koristiti strojne podatke za poboljšanje donošenja odluka, smanjenje troškova i povećanje učinkovitosti. Korištenjem IIoT podataka, pripremate se za daljnje primjene kao što su prediktivno održavanje i umjetnu inteligenciju. Više informacija na stranici dobavljača.

Više o eWON Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik eWON za Hrvatsku

eWON, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi eWON.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s znatnim lagerom eWON proizvoda, a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Belgiji.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  isporuka u preko 50 država