Tvrtka Fandis je specijalizirani proizvođač opreme za elektro ormare, sa svojim proizvodima kao što su ventilatori, klime, termostati, rasvjeta ormara, signalni tornjevi i ostale popratne opreme. Fandis proizvodi opremu visoke kvalitete, sukladno svim pravilima i normama. Konstantnim razvojem i suradnjom sa svojim partnerima prate sve tehnološke zahtjeve opreme za ormare u industrijskoj automatizaciji.

Fandis proizvodni pogoni su jamstvo visoke kvalitete a velika mreža distributera diljem svijeta omogućava dostupnost proizvoda, rezervne dijelove i podršku preko svojih distributera.

Tvrtka Proton EL je zastupnik Fandis proizvoda za Hrvatsku te Vam omogućava brzu dobavu, podršku i lager na lokalnom području.

Proizvodi tvrtke Fandis podijeljeni su u sljedeće glavne grupe:

FLUO rasvjeta ormara

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other