Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Festo Hrvatska

Festo d.o.o.
Nova cesta 181a
10000 Zagreb, Hrvatska

FESTO Hrvatska

FESTO se s pravom smatra vodećim svjetskim dobavljačem automatizacijske tehnologije za industriju, s glavnim fokusom na pneumatiku i električne pogone. Oko 30 000 kataloških proizvoda, komponenti prilagođenih klijentima, rješenja spremnih za instalaciju i pripadajuće ponude usluga čine nas pouzdanim i uvjerljivim partnerom u cijelom svijetu – i u tvorničkoj automatizaciji i u procesnoj industriji. Glavne skupine proizvoda su: električni pogoni, pneumatski pogoni i servopneumatski pogoni, ventili i terminali ventila, uređaji za pripremu komprimiranog zraka i vakuumsku tehnologiju, gripperi, servo motori, PLC/HMI, senzori i industrijske kamere, upravljačka tehnika i softver

U svakodnevnom tvorničkom okružju tehnologija automatizacije rabi se za umetanje, rotaciju, hvatanje, pozicioniranje, spajanje, držanje, ispitivanje i provjeru pojedinih dijelova, sklopova ili kompletnih proizvoda. Naš portfolio je dizajniran upravo za te zadatke. Svoje klijente podupiremo duž cijelog lanca vrijednosti odgovarajućim uslugama i treningom.

Naš sveobuhvatni raspon usluga koristi se u proizvodnji i montaži širokog spektra industrijskih segmenata. Bilo da je riječ o automobilskoj industriji, elektroničkoj industriji ili industriji prerade hrane i ambalaže – poznajemo specifične potrebe svakog sektora, svjesni smo regionalnih razlika i zahvaljujući tomu diljem svijeta povećavamo konkurentnost svojih klijenata.

Bilo da je riječ o pojedinačnim procesnim koracima ili cijelim sustavima: našim klijentima u procesnoj industriji nudimo centralizirane i decentralizirane koncepte automatizacije za proizvodnju i transport, obradu i odlaganje tekućih medija – kao što su plinovi, tekućine, tvari u obliku paste ili rasute robe sa svojstvima protoka. Na raspolaganju smo za savjetovanje u svim fazama projekta, od inženjeringa do rada.

U sektore procesne automatizacije ubrajaju se tehnologija vode i obrade otpadnih voda , biotehnološka, farmaceutska i kozmetička industrija , proizvodnja hrane i pića i kemijska industrija . Poznajemo različite uvjete okoliša, higijenske propise i standarde pojedinih segmenata te nudimo rješenja za sva područja primjene – kao što su GMP, ATEX zone, okružja s visokim i niskim temperaturama te oštrom i korozivnom atmosferom.

Glavne skupine procesnih proizvoda su: Upravljačka tehnika i daljinsko upravljanje ulaznim i izlaznim signalima, terminali ventila pilotni ventili, senzori i regulatori položaja, linearni i zakretni pogoni, procesni ventili i ventili za medije, priprema komprimiranog zraka i pneumatska spojna tehnika Bilo da je riječ o opremanju tehničkih obrazovnih ustanova ili uz osposobljavanje i savjetovanje za industrijska poduzeća – FESTO Didactic je predvodnik na svjetskom tržištu u području tehničkog obrazovanja i daljnjeg osposobljavanja.

Impresivne brojke

 • Prihod: 3,81 milijarde Eura
 • Broj zaposlenih: Oko 20.800 zaposlenika diljem svijeta
 • Broj klijenata: više od 300 000 klijenata iz područja industrije u 176 zemalja
 • Broj klijenata didaktike: oko 56 000 kupaca diljem svijeta
 • Podružnice: U više od 60 zemalja diljem svijeta

Asortiman FESTO proizvoda

Više o proizvodima

Oprema za industrijsku automatizaciju

FESTO je globalno poznata njemačka tvrtka specijalizirana za pružanje rješenja industrijske automatizacije. Oni nude širok raspon proizvoda i usluga dizajniranih za poboljšanje učinkovitosti, produktivnosti i kvalitete u industrijskoj proizvodnji i preradi. FESTO portfolio uključuje komponente, sustave i usluge za automatizaciju tvornica, automatizaciju procesa i industrijsko obrazovanje.

Procesna automatizacija

FESTO nudi niz proizvoda i rješenja za automatizaciju procesa, koja je usmjerena na optimizaciju i kontrolu različitih industrijskih procesa u industrijama kao što su hrana i piće, farmaceutska, kemijska, obrada vode itd. Automatizacija procesa uključuje korištenje tehnologije za nadzor, regulaciju i optimizaciju složenih procesa, povećavajući učinkovitost, kvalitetu i sigurnost.

LifeTech Automation

FESTO LifeTech automation, međutim, na temelju konteksta, nudi rješenja za automatizaciju koja u svrhu rješavanja problema u znanosti o životu ili biotehnoloških industrija. FESTO je poznat po pružanju rješenja za automatizaciju u raznim industrijama, uključujući znanosti o životu i biotehnologiju. U tim sektorima automatizacija igra ključnu ulogu u poboljšanju učinkovitosti, točnosti i sigurnosti u procesima koji se odnose na istraživanje, razvoj, proizvodnju i testiranje lijekova, medicinskih uređaja i drugih proizvoda povezanih sa zdravstvenom skrbi.

Više o FESTO Hrvatska

FESTO, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi FESTO.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s osnovnim lagerom FESTO proizvoda, a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Njemačkoj.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijarde dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  kupci iz 176 država