Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Festo Hrvatska

Festo d.o.o.
Nova cesta 181a
10000 Zagreb, Hrvatska

FESTO| Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka Proton EL d.o.o. ponosni je partner distributer FESTO proizvoda za područje Republike Hrvatske. Svi naši inženjeri školovani su od strane FESTO stručnjaka, te Vam stojimo na raspolaganju za sva tehnička i komercijalna pitanja. U tekućoj godini u planu je završiti sve tečajeve u FESTO Didactic centru, kako bi nadogradili postojeće znanje i postali još bolji i pouzdaniji partner.

U istoj godini planiramo generirati asortiman osnovne opreme iz FESTO tvornice, koji će biti dostupan na našem lageru u Zagrebu, kako bi našim kupcima omogućili brzu isporuku i efikasnu ugradnju pouzdane opreme za industriju. S obzirom na to da je riječ o globalnom lideru kada govorimo o pneumatici i automatici, vjerujemo kako će naši kupci u ovoj suradnji prepoznati kvalitetu i kontinuirani napredak PROEL grupe. 

Festo se s pravom smatra jednim od vodećih svjetskih dobavljača automatizacijske tehnologije za industriju, te lider u programima industrijskog osposobljavanja i obrazovanja. Cilj njihovog obrazovanja je maksimiziranje produktivnosti i konkurentnosti, a dostupni su u čak 176 različitih država diljem svijeta. Njihov godišnji promet od preko 3 milijarde dolara, s preko 20 tisuća zaposlenih diljem svijeta, te bogatom poviješću od gotovo 100 godina, s pravom se smatraju ekspertnim partnerom u industrijskoj automatizaciji, a PROEL grupa s takvima rado ostvaruje suradnje.

Asortiman Festo proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijarde dolara prometa

godina postojanja

Dostava

kupci iz 176 država