Tvrtka HARTING osnovana je davne 1945. godine kao želja osnivača, obitelji Harting, za olakšavanjem svakodnevnog života ljudi. U malenoj radionici, u gradu Mindenu, rođena je ideja o budućoj internacionalnoj tvrtki. Inovativnost, predanost i poduzetničko predviđanje jasan je način razvoja tvrtke, koja je danas glavni globalni igrač u području industrijskih konektora. Oko 3.000 zaposlenika diljem svijeta pomaže da se osigura i nastavi davno postavljena ideja o postajanju globalnim igračem u svim segmentnima industrijske automatizacije. Inteligentna i snažna povezanost tehnologije tvori temelj industrijskih aplikacija i industrijske proizvodnje.

Rješenja za industriju iz HARTING trijade – industrijski konektori, IT mrežni uređaji (Ethernet) i RfiD uređaji – generiraju izuzetno povoljna rješenja u industrijskoj proizvodnji. Tvrtka HARTING sa svojim proizvodnim programom nudi rješenja za industrijsku automatizaciju, energetiku, transport, infrastrukturu, industrijske uređaje, medicinu, računalne sustave i razne strojeve.

Tvrtka Proton EL d.o.o.  ovlašteni je zastupnik HARTINGA za Hrvatsku. Kompletan tim je prošao obuku u HARTING-u, te svim svojim kupcima stoji na raspolaganju za sve komercijalne i tehničke upite.

Predstavljamo Vam osnovne grupe proizvoda:

Industrijski konektori

Ethernet

RFiD

MICA Industry 4.0

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other