Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Fandis Hrvatska

Harting Technologiegruppe
Marienwerderstraße 3
32339 Espelkamp, Njemačka

Harting | Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka HARTING osnovana je davne 1945. godine kao želja osnivača, obitelji Harting, za olakšavanjem svakodnevnog života ljudi. U malenoj radionici, u gradu Mindenu, rođena je ideja o budućoj internacionalnoj tvrtki. Inovativnost, predanost i poduzetničko predviđanje jasan je način razvoja tvrtke, koja je danas glavni globalni igrač u području industrijskih konektora. Oko 3.000 zaposlenika diljem svijeta pomaže da se osigura i nastavi davno postavljena ideja o postajanju globalnim igračem u svim segmentnima industrijske automatizacije. Inteligentna i snažna povezanost tehnologije tvori temelj industrijskih aplikacija i industrijske proizvodnje.

Rješenja za industriju iz HARTING trijade – industrijski konektori, IT mrežni uređaji (Ethernet) i RfiD uređaji – generiraju izuzetno povoljna rješenja u industrijskoj proizvodnji. Tvrtka HARTING sa svojim proizvodnim programom nudi rješenja za industrijsku automatizaciju, energetiku, transport, infrastrukturu, industrijske uređaje, medicinu, računalne sustave i razne strojeve.

Tvrtka Proton EL d.o.o. ovlašteni je zastupnik HARTINGA za Hrvatsku. Kompletan tim je prošao obuku u HARTING-u, te svim svojim kupcima stoji na raspolaganju za sve komercijalne i tehničke upite. Predstavljamo Vam osnovne grupe proizvoda.

Asortiman Harting proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijuna eura prometa

godina postojanja

Dostava

distributera u svijetu