Tvrtka Proton EL d.o.o. dugogodišnji je zastupnik odnosno službeni distributer IFM proizvoda za Hrvatsku, te kao takva stoji na raspolaganju za sva tehnička pitanja, probleme, ponude i isporuku proizvoda u najkraćem mogućem dogovorenom terminu. IFM electronic njemačka je tvrtka, sa 40-godišnjom tradicijom u izradi senzora i instrumentacije. Tvrtka ima oko 3.500 zaposlenih i promet od gotovo milijardu eura. Nudi više od 8.000 standardnih artikala po katalogu, a sadrži gotovo isto toliko nestandardnih proizvoda. IFM electronic jedna je od vodećih tvrtki u sektoru senzora i instrumentacije na svijetu, dok je u Europi najveća. Blizina kupcima, velika kvaliteta naših proizvoda, rješenja za vaše primjene pomoću inovativnih i postojećih proizvoda, usluga upravo u trenutku i tamo gdje vam je potrebna… još uvijek predstavlja nepokolebljive smjernice tvrtke IFM. Tvrtka ima preko 100.000 klijenata u više od 70 zemalja širom svijeta. To su impresivne brojke kojima se s pravom možemo ponositi. IFM electronic ima široku paletu proizvoda koji odgovaraju i najzahtjevnijim industrijskim aplikacijama.

Asortiman proizvoda podijeljen je u nekoliko glavnih grupa:

Senzori položaja

Instrumentacija

Senzori vibracija

RFiD

Sustavi za mobilne strojeve

Industrijske kamere

Enkoderi

Sigurnost strojeva

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other