Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Knick International

Knick Elektronische Messgeräte­ GmbH & Co. KG
Beuckestraße 22
14163 Berlin. Njemačka

Knick Hrvatska

Knick Elektronische Messgeräte (u nastavku Knick) priznati je njemački brand izvanredne kvalitete u proizvodnji elektroničkih mjernih instrumenata od davne 1945. godine. Počelo je s proizvodnjom uređaja visoke točnosti i kvalitete. Samim time omogućili su i proizvodnju pouzdanih laboratorijskih pH metara, kao i ostalih preciznih mjernih instrumenata.

Danas, politika tvrtka je fokusirana na visoku tehničku kvalitativnu razinu, sa stalnom inovativnom orijentacijom. Svaki četvrti zaposlenik u tvrtki je razvojni inženjer. Visoku kvalitetu potvrdili su velikim brojem patenata i licenciranih ugovora. Knick je tržišni lider u mnogim specijaliziranim područjima za mjerenje i kontrolu, poglavito u području električne galvanske izolacije, procesne analitike (pH metat, ORP, mjerač kisika, mjerač provodljivosti) te digitalnih mjernih instrumenata.

Knick proizvodi koriste se u raznim aplikacijama kemijske industrije, farmacije, prehrane, energetike, inženjeringa i industrijske automatizacije. Dostupne linije proizvoda uključuju inovativne instrumente za mjerenje i kontrolu s velikim naglaskom na EMC i protueksplozijsku zaštitu – Ex-Zona I i II.

Knick već 78 godina savjetuje i podržava tvrtke širom svijeta u vezi s interface tehnologijom. Proizvodi su podijeljeni u nekoliko glavnih skupina proizvoda; “Knick pretvarač” postao je sinonim za transmitter visoke preciznosti. Uz KNICK ProLine, uređaje visokih performansi za zahtjevne primjene, KNICK također nudi i BasicLine za sve važne standardne primjene u upravljačkim ormarima. Digitalni indikatori visoke preciznosti upotpunjuju asortiman proizvoda Knick Interface.

Asortiman Knick proizvoda

Više o proizvodima

Knick BasicLine

KNICK BasicLine uključuje svu standardnu ​​opremu u upravljačkom ormaru. Sofisticiran poput naših dobro poznatih vrhunskih proizvoda, ali puno pristupačniji. BasicLine je idealan za dobavljače električne opreme, inženjerske tvrtke i mnoge druge industrije gdje je kvaliteta jednostavno dovoljno dobra.

Knick ProLine

Visoko precizni pretvarači signala i odašiljači za zahtjevne primjene i maksimalnu pouzdanost. Univerzalni pretvarači signala za mjerenje istosmjernih napona i struja s galvanskom izolacijom, aktivni i pasivni izolatori za standardne signale, napajanje repetitora za 2-žilne senzore, transmiteri za temperaturne i izmjenične signale, pretvornici za visoke napone i shunt aplikacije. Promjenjivi kalibrirani ulazni rasponi i fleksibilni standardni signali na izlazu omogućuju širok raspon primjena. Troškovi zaliha su smanjeni i rad je pojednostavljen.

Inteligentni sklop ProLine minimizira stope kvarova i postiže MTBF vrijednosti do 1030 godina. Visoka kvaliteta osigurana je pažljivim razvojem proizvoda, opsežnim provjerama dizajna i 100% rutinskim testovima. Jamstvo: 5 godina. Međunarodni certifikati kao što su UL, CSA, CE, GL, SIL, KTA, ATEX, GOST omogućuju korištenje uređaja diljem svijeta. To se posebno odnosi na modele s napajanjem širokog raspona. Izolatori serije ProLine pružaju ključne prednosti za aplikacije s visokim zahtjevima za izolaciju, brzinu prijenosa signala i dugotrajnu stabilnost.

Knick Indikatori

Tko god želi nadzirati i kontrolirati procese, mora detektirati različite procesne varijable. Mjerenja se obično provode u različitim okruženjima sa značajnim fluktuacijama temperature i vlažnosti, u agresivnim, eksplozivnim atmosferama ili s jakim vibracijama. Univerzalni digitalni indikatori visoke preciznosti tvrtke KNICK ne zahtijevaju vanjski izvor napajanja i savršeno su prikladni za upotrebu u teškim uvjetima – npr. u opasnim područjima.

Procesna analitika

Knick već 78 godina savjetuje i podržava tvrtke u procesnoj analitici diljem svijeta. Osim analognih i digitalnih senzora za mjerenje pH, ORP-a, vodljivosti i kisika, KNICK nudi i visokokvalitetne industrijske mjerne instrumente i armature.KNICK sustavi za automatsko čišćenje i kalibraciju jedinstvena su rješenja na tržištu.

Industrijski pretvarači procesne analitike

Industrijski transmiteri za pH, ORP, vodljivost i kisik. 2- ili 4-žični, ATEX. Bus komunikacija: HART, FOUNDATION Fieldbus, Profibus DP i PA. Robusno industrijsko kućište s visokom IP zaštitom. Prikladno za vanjsku primjenu. Za analogne i digitalne senzore. Jednostavan i intuitivan rad. Od transmitera na DIN šini do potpuno modularnog sustava.

Industrijski senzori za analitiku

Za mjerenje pH, ORP, vodljivosti ili kisika u industrijskim primjenama nudimo analogne kao i digitalne Memosens senzore. Omogućuju vrlo precizna mjerenja koja zahtijevaju malo održavanja u kemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, kao i u područjima energetike i okoliša.

Automatsko čišćenje i Kalibracija sustava

Potpuno automatski nadzor procesa u kombinaciji s Protos sustavom za analizu procesa i SensoGate ili Ceramat sklopivim priključkom. Vrlo precizna mjerenja čak i uz teške procesne uvjete kao što su visoki tlak, visoke temperature i visoke razine nečistoća. Maksimalna dostupnost mjerne točke: Kalibracija bez ometanja procesa, čak i kada se mjeri izravno u tlačnoj posudi.

Grupe proizvoda

Analitički instrumenti za laboratorije

Kako je navedeno KNICK posvećuje posebnu pažnju kvaliteti, preciznosti, performansama pa tako u svom proizvodnom programu nudi i analitičke instrumente za laboratorije kao i prijenosne analitičke instrumente.

Više o KNICK Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik KNICK za Hrvatsku

KNICK, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi KNICK.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL dobavlja KNICK proizvode sa lagera u Njemačkoj.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  uredi na 4 kontinenta