Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Knick International

Knick Elektronische Messgeräte­ GmbH & Co. KG
Beuckestraße 22, 14163 Berlin. Njemačka

Knick | Zastupstvo za Hrvatsku

Ime Knick International priznati je brand izvanredne kvalitete u proizvodnji elektroničkih mjernih instrumenata već više od pola stoljeća. Od davne 1945. godine, osnivač tvrtke, inženjer Ulrich Knick, počeo je s proizvodnjom koristeći uređaje visoke točnosti i kvalitete, stabiliziranog istosmjernog pojačala. Ovi uređaji omogućili su proizvodnju pouzdanih laboratorijskih pH metara, kao i ostalih preciznih mjernih instrumenata.

Danas, politika tvrtka je (i dalje) fokusirana na visoku tehničku razinu, sa stalnom inovativnom orijentacijom. Svaki četvrti zaposlenik u tvrtki je razvojni inženjer. Visoku kvalitetu potvrdili su velikim brojem patenata i licenciranih ugovora.

Knick je tržišni lider u mnogim specijaliziranim područjima za mjerenje i kontrolu, poglavito u području električne galvanske izolacije, procesne analitike, te digitalnih mjernih instrumenata.

Knick proizvodi koriste se u raznim aplikacijama kemijske industrije, biotehnologije, inženjeringa i industrijske automatizacije. Dostupne linije proizvoda uključuju inovativne instrumente za mjerenje i kontrolu s velikim naglaskom na EMC i protueksplozijsku zaštitu – Ex-Zona I i II. Proizvodi tvrtke Knick podijeljeni su u sljedeće glavne grupe.

Asortiman Knick proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijuna dolara prometa

godina postojanja

Dostava

uredi na 4 kontinenta