Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
New Elfin Hrvatska

New Elfin Divisione Pulsanti Srl Via Commenda, 3M, 10072 Caselle torinese TO, Italija

New Elfin | Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka New Elfin osnovana je davne 1967. godine, počevši kao mali proizvođač elektro-mehaničkih proizvoda. Ubrzo nakon toga krenuli su kao specijalizirani proizvođač industrijskih tipkala i signalizacije, te je uskoro preuzela lidersku poziciju u industrijskoj automatizaciji.

U cilju postizanja što boljih rezultata i kvalitete, početkom 90-tih godina tvrtka je investirala znatna sredstva u odjel razvoja, nove proizvodne linije visoke kvalitete, visoko automatizirano regalno skladište, koje im danas omogućuje dobavu u vrlo kratkom roku. New Elfin je danas vodeći europski brand u opremi koju proizvode, kao što su: industrijska tipkala, selektori, gljive, signalizacija ormara, sigurnosna oprema, i mnogo drugih specijaliziranih proizvoda nastali kao želja i potražnja kupaca diljem svijeta.

Tvrtka Proton EL d.o.o. je zastupnik New Elfin proizvoda za Hrvatsku, te Vam omogućavamo brzu dobavu, podršku i lager na lokalnom području. Proizvodi tvrtke New Elfin podijeljeni su u sljedeće glavne grupe.

Asortiman New Elfin proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijuna eura prometa

godina postojanja

Dostava

isporuka u preko 50 država