Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
New Elfin Hrvatska

New Elfin Divisione Pulsanti Srl
Via Commenda, 3M
10072 Caselle torinese TO, Italija

New Elfin Hrvatska

Tvrtka NEW ELFIN osnovana je davne 1967. godine, počevši kao mali proizvođač elektro-mehaničkih proizvoda. Ubrzo nakon toga krenuli su kao specijalizirani proizvođač industrijskih tipkala i signalizacije, te je uskoro preuzela lidersku poziciju u industrijskoj automatizaciji.

U cilju postizanja što boljih rezultata i kvalitete, početkom 90-tih godina tvrtka je investirala znatna sredstva u odjel razvoja, nove proizvodne linije visoke kvalitete, visoko automatizirano regalno skladište, koje im danas omogućuje dobavu u vrlo kratkom roku. NEW ELFIN je danas vodeći europski brand u opremi koju proizvode po pitanju ergonomije i kvalitete.

Dakle, NEW ELFIN je talijanska tvrtka koja nudi ekstremno kvalitetne proizvode s nevjerojatnim rokom trajanja proizvoda. Proizvodi se odlikuju neponovljivom talijanskom kvalitetom i kreativnošću. Sa svojim proizvodima nude posebnu kvaliteta materijala, savršenost oblika, ergonomiju i dizajn. Kreativnost i strogi pristup kvaliteti dobar su recept za dobivanje savršenih proizvoda koji su prepoznatljivi diljem svijeta.

NEW ELFIN proizvoda koji u svome portfoliu nude veliki izbor Ø22 tipkala i lampica, Ø30 tipkala i lampica, E-STOP, Joystick, kutija za tipkala, opremu za ormare, kao što su LED lampe, signalne svjetlosne tornjeve, signalizatore faza, termostate i hidrostate i sigurnosnu komandnu opremu.

Asortiman New Elfin proizvoda

Više o New Elfin Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik New Elfin za Hrvatsku

NEW ELFIN, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi NEW ELFIN.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s osnovnim lagerom NEW ELFIN proizvoda, a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Italiji.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna eura prometa

  godina postojanja

  Dostava

  isporuka u preko 50 država