Tvrtka NOVUS nastala je davne 1982. godine u Brazilu. Prvobitno je bila namijenjena za veliko lokalno tržište, ali s godinama je rasla i izrasla u renomiranog dobavljača proizvoda za industrijsku automatizaciju. Danas su dostupni u čak 60 zemalja, među kojima je i Hrvatska, čije proizvode možete naručiti preko naše tvrtke. Novus proizvodi mnoge inovativne proizvode za industrijsku automatizaciju, kao što su primjerice kontroleri, PID kontroleri, indikatori, data loggeri, instrumenti, i niz drugih uređaja koji su izvrsno prihvaćeni diljem svijeta. Osvojili su mnoge prestižne nagrade za inovativnost i kvalitetu, kako u Brazilu, tako i diljem svijeta. U ovome trenutku imaju 15.000 aktivnih kupaca diljem svijeta. Odlikuju se iznimnom kvalitetom i pristupačnom cijenom.

Mnogi njihovi proizvodi nalaze su u našem skladištu u Zagrebu, te je samim time dobavljivost vrlo kratka.

Proizvodi tvrtke Novus podijeljeni su u sljedeće glavne grupe:

Kontroleri i indikatori

Pretvarači

Senzori temperature i vlage

Elektronički termostat

Wireless

Brojači i timeri

Akvizicija podataka

Pretvarači tlaka

Solid State Relays (SSR)

Data loggers

Temperaturni pretvarači

Temperaturni senzori

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other