Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Novus Hrvatska

NOVUS Automation Inc.
R. Eng. Homero Carlos Simon, 737 – Guajuviras
Canoas – RS, 92442-000, Brazil

Novus Hrvatska

NOVUS Automation je brazilska tvrtka osnovana davne 1982 godine te nudi niz proizvoda i sustava dizajniranih za nadzor, kontrolu i optimizaciju industrijskih procesa u raznim industrijama. Posljednjih 40 godina NOVUS je razvio i proizveo inovativne i pouzdane proizvode za prikupljanje podataka, kontrolu temperature, kontrolu procesa, kondicioniranje signala i prijenos varijabli polja. Svi uređaji u skladu su sa svjetskim zahtjevima kvalitete.

NOVUS je prisutan u više od 60 zemalja kroz mrežu od više od 300 distributera uz vlastite prodajne urede u Južnoj Americi, Sjevernoj Americi i Europi. Novus je stekao reputaciju svojim visokokvalitetnim uređajima kao što su PID/Temperaturni kontroleri, Procesni displayi, Gateways, Dana loggeri, termostati, SSR, Wireless, IoT uređaji, senzore temperature i vlage, transmittere kao i pripadajuće software. Novus Automation rješenja su vjerojatno primjenjiva u raznim industrijama, uključujući proizvodnju, energetiku, pročišćavanje vode itd.

 

Grupe proizvoda

Dana Acquisition i SCADA: NOVUS nudi proizvode za prikupljanje podataka i SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) sustave, omogućujući korisnicima praćenje i upravljanje industrijskim procesima putem grafičkih sučelja.

Procesni regulatori/kontroleri: Novus nudi regulatore dizajnirane za regulaciju i kontrolu različitih procesnih varijabli, kao što su temperatura, tlak, razina i protok, u industrijskim aplikacijama.

Kondicioneri signala: NOVUS proizvodi uređaje za kondicioniranje signala koji osiguravaju točan i pouzdan prijenos signala od senzora do kontrolnih sustava, eliminirajući šum i smetnje.

Regulatori temperature i procesa: Novus uređaji koriste za održavanje precizne kontrole nad temperaturom i drugim varijablama procesa, osiguravajući optimalne uvjete u industrijskim procesima.

Data loggers: NOVUS uređaji za bilježenje podataka koriste se za snimanje i pohranjivanje podataka sa senzora i instrumenata tijekom vremena, omogućujući analizu, rješavanje problema i optimizaciju.

Wireless: Novus nudi bežična komunikacijska rješenja koja omogućuju daljinsko praćenje i kontrolu procesa, povećavajući fleksibilnost i pristupačnost.

HMI (Human-Machine Interface): NOVUS nudi zaslone i sučelja koja operaterima omogućuju interakciju i praćenje industrijskih procesa u stvarnom vremenu.

Remote Monitoring & IoT: Novus može ponuditi rješenja za daljinski nadzor i integraciju IoT (Internet of Things), omogućujući korisnicima prikupljanje podataka i uvida iz svojih procesa na daljinu.

Asortiman Novus proizvoda

Više o proizvodima

NOVUS Process Control & Indication

NOVUS Automation nudi proizvode u području kontrole i indikacije procesa, fokusirajući se na pružanje rješenja za nadzor i upravljanje različitim industrijskim procesima. Njihova ponuda može uključivati ​​uređaje i sustave dizajnirane za mjerenje, kontrolu i prikaz procesnih varijabli kao što su temperatura, tlak, razina i više.

NOVUS Data Acquisition

NOVUS Automation nudi rješenja za prikupljanje podataka koja su dizajnirana za prikupljanje, praćenje i analizu podataka iz različitih industrijskih procesa. Ova rješenja omogućuju tvrtkama da obuhvate vrijedne informacije sa senzora i instrumenata, pretvarajući „sirove“ podatke u industrijske podatke koji se mogu upotrijebiti putem raznih kontrolera i računala.

NOVUS Sensing, Conditioning & Transmitters

NOVUS Automation nudi proizvode koji se odnose na senzore, kondicioniranje signala i transmittere, koji se bave industrijskim aplikacijama koje zahtijevaju precizno mjerenje, pouzdan prijenos signala i kontrolu procesa. Ovi proizvodi igraju ključnu ulogu u raznim industrijama osiguravajući da se podaci sa senzora točno hvataju, kondicioniraju i prenose u svrhu praćenja i kontrole.

Više o NOVUS Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik NOVUS za Hrvatsku

Novus Automation, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Novus Automation.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s znatnim lagerom Novus Automation proizvoda a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Brazilu.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  dostupan u 60 država