Turska tvrtka Ortac nastala je davne 1969. godine, kao prva tvrtka koja se bavi proizvodnjom plastičnih uvodnica na tom području. Gotovo 50 godina kasnije postali su jedan od najvećih proizvođača plastičnih i metalnih uvodnica u Europi. Ortac nudi široki spektar proizvoda koji se koriste u raznim segmentima industrije, te posjeduje sve potrebne certifikate – među inima i EX certifikat. Ortac proizvodi dostupni su 50-tak zemalja diljem svijeta. Odlikuju se inovativnošću, odličnom kvalitetom i, ponajprije, izvrsnom cijenom.

Tvrtka Proton EL je zastupnik Ortac proizvoda za Hrvatsku, te Vam omogućuje brzu dobavu (roba dostupna s lagera u Zagrebu) i podršku svojim kupcima.

Proizvodi tvrtke Ortac podijeljeni su u nekoliko grupa proizvoda:

Plastične uvodnice

Stezaljke

Metalne uvodnice (+Ex)

Kabelske spojnice

Zaštitne cijevi

Kanalice

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other