Tvrtka PR electronics osnovana je davne 1974. godine, sa sjedištem u Danskoj . Osim sjedišta u Danskoj, imaju i 9 vlastitih podružnica diljem svijeta, kao i veliki broj certificiranih distributera.

Danas je PR electronics najvažnija i najmoćnija tvrtka koja se bavi pretvaračima, galvanskim izolatorima sa širokom paletom certifikata (ATEX, Marine, GOST, Namur, SIL2, …), interface uređajima i indikatorima. Dok petogodišnja garancija otkriva sigurnost u izrazitu kvalitetu proizvoda, razvojni odjel svake godine na tržište uvodi minimalno 7 inovativnih proizvoda, koji svojim korisnicima garantiraju najsuvremenije uređaje sukladno zahtjevima tržišta i nizom aplikacija.

Proizvodi ovog proizvođača koriste se u najtežim aplikacijama/industrijama, kao primjerice u kemijskoj, farmaceutskoj, papirnoj, metalnoj, naftnoj, energetskoj, prehrambenoj, pri tretiranju vode, te brodogradnji. Sve to jasno nam ukazuje na to da se radi o vrsnim proizvodima, koji su jamac dugotrajnog rada vaših postrojenja.

Proizvodi su podijeljeni u nekoliko osnovnih skupina:

Certifikati:

Više informacija možete dobiti na mrežnim stranicama proizvođača PR electronics ili ih zatražiti putem naših kontakata.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other