Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Euchner Hrvatska

PR electronics A/S
Lerbakken 10, DK-8410 Rønde, Danska

PR Electronics | Zastupstvo za Hrvatsku

Tvrtka PR electronics osnovana je davne 1974. godine, sa sjedištem u Danskoj . Osim sjedišta u Danskoj, imaju i 9 vlastitih podružnica diljem svijeta, kao i veliki broj certificiranih distributera. Danas je PR electronics najvažnija i najmoćnija tvrtka koja se bavi pretvaračima, galvanskim izolatorima sa širokom paletom certifikata (ATEX, Marine, GOST, Namur, SIL2, …), interface uređajima i indikatorima.

Dok petogodišnja garancija otkriva sigurnost u izrazitu kvalitetu proizvoda, razvojni odjel svake godine na tržište uvodi minimalno 7 inovativnih proizvoda, koji svojim korisnicima garantiraju najsuvremenije uređaje sukladno zahtjevima tržišta i nizom aplikacija. Proizvodi ovog proizvođača koriste se u najtežim aplikacijama/industrijama, kao primjerice u kemijskoj, farmaceutskoj, papirnoj, metalnoj, naftnoj, energetskoj, prehrambenoj, pri tretiranju vode, te brodogradnji.

Sve to jasno nam ukazuje na to da se radi o vrsnim proizvodima, koji su jamac dugotrajnog rada vaših postrojenja. Proizvodi su podijeljeni u nekoliko osnovnih skupina.

Asortiman PR Electronics proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijuna dolara prometa

godina postojanja

Dostava

uredi na preko 50 lokacija