Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Progea Hrvatska Logo

Progea SRL
Via Gabriele D’Annunzio, 295
41123 Modena MO, Italija

Progea Hrvatska

Tvrtka PROGEA je talijansko-švicarski konzorcij s preko 30 godina iskustva. Tvrtka je u zadnjih nekoliko godina sa svojim modernim alatima postala jedna od vodećih SCADA programskih kuća u svijetu. Njihov potencijal i kvalitetu je prepoznala tvrtka Emerson, multinacionalna američka korporacija koja ih je kupila krajem 2020. godine, i time cijelu priču podigla na viši nivo.

Svojim inovativnim proizvodom SCADA NExT, te s današnjim pogledom na Industry 4.0 i IoT, dostigli su razinu visoke tehnologije kojoj se pristupa na pojednostavljeni način, čak i za najzahtjevnije procese industrijske automatizacije. PROGEA SCADA donosi značajna smanjenja troškova projektiranja sustava, izradu samog sustava, održavanju sustava, te standardizaciju programa za proizvodnju i infrastrukturu, uz jednostavni nadzor i analizu.

Kako je na početku navedeno PROGEA uspješno posluje kao privatna tvrtka više od 30 godina, a njihova strast za pružanjem podrške vašem industrijskom softveru i potrebama IoT nastavlja rasti. Radili su s mnogima od vas od početnog predstavljanja SCADA Movicon 1992. preko mnogih proizvoda i tehnoloških napretka koji su doveli do nove platforme Movicon.NExT, prvog softvera za automatizaciju koji omogućuje povezivanje, IIoT, HMI/SCADA i analitiku postrojenja na jednoj platformi.

Akvizicija od strane Emersona, globalnog lidera u automatizaciji koji dijeli duh inovacije s PROGEA, pružajući PROGEA timu i portfolio novih proizvoda nude priliku da dosegnu sljedeću razinu korisničke usluge, globalni doseg i podršku. Odnosi koje imaju sa svim kupcima, distributerima i partnerima sastavni su dio Emersonovog uspjeha, a PROGEA će nastaviti raditi s novim kolegama kako bi osigurali nesmetan prijelaz u Emerson.

Ovo novo poglavlje kao dio Emersona donosi nove mogućnosti i resurse, stvarajući nove prilike za isporuku end-to-end hardverskih i softverskih rješenja za klijente. Uparivanje PROGEA modernih HMI/SCADA, industrijskog IoT-a i platformi za povezivanje s Emersonovim portfoliom industrijske automatizacije i upravljanja, uključujući njihove PAC/PLC, HMI, industrijski računalni odnosno hardvera je sjajna kombinacija.

Asortiman Progea proizvoda

Više o Progea Hrvatska

PROEL dugogodišnji distributer PROGEA za Hrvatsku

PROGEA, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju usluge savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi PROGEA. PROEL pruža tehničko savjetovanje, nuđenje, DEMO aplikaciju, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  dostupni u 100+ država