Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
SENECA Hrvatska

SENECA s.r.l.
Via Austria, 26
35127 Padova, Italija

SENECA Hrvatska

SENACA, s više od 30 godina postojanja i proizvodnje u segmentu industrijske automatizacije, je izrasla u globalnog igrača koji u svome portfoliu nude analizatore mreže, strujne mjerne transformatore, procesne displeje, data loggere, galvanske izolatore, Remote I/O, konvertere protokola i drugu dodatnu opremu. Inovativne linije proizvoda, profesionalni pristup i razgranata mreža distributera jamče najelegantnija rješenja za sve vaše izazove u procesima i prikupljanju podataka.

SENECA nudi kompletan portfolio rješenja za automatizaciju: od jedne komponente do cjelovitog inženjerskog sustava. SENECA pruža sučelja i rješenja za automatizaciju, posebno u području industrijske automatizacije i kontrole procesa. SENECA je poznata po ponudi niza proizvoda i rješenja koja uključuju prikupljanje podataka, kondicioniranje signala i kontrolu procesa u raznim industrijama.

SENECA rješenja su vjerojatno primjenjiva u raznim industrijama, uključujući proizvodnju, energetiku, pročišćavanje vode, metalska industrija, agrikultura, okoliš, automatizacija, transport, papirna industrija, cementna industrija, kemijska industrija, prehrana, Oil & Gas, laboratoriji i drugo.

Grupe proizvoda

HMI: SENECA bi mogla pružiti HMI-je koji korisnicima omogućuju interakciju i kontrolu njihovih sustava automatizacije. Ova sučelja mogu uključivati ​​zaslone osjetljive na dodir, zaslone i kontrole jednostavne za korištenje.

Softver za konfiguraciju i kontrolu: rješenja tvrtke SENECA mogu uključivati ​​softverske alate koji korisnicima omogućuju konfiguraciju i kontrolu svojih uređaja i sustava. To može uključivati ​​postavljanje parametara, prilagođavanje postavki i definiranje strategija upravljanja.

Remote Monitoring and Control: Sučelja tvrtke SENECA mogu omogućiti daljinski pristup uređajima i sustavima, omogućujući korisnicima praćenje i upravljanje procesima s lokacija izvan lokacije u realnom vremenu

Vizualizacija i prezentacija podataka: SENECA sučelje može ponuditi grafičke prikaze podataka prikupljenih od senzora, prikazujući informacije u lako razumljivom formatu.

Alarm and Event notification: neka sučelja mogu omogućiti korisnicima postavljanje alarma i obavijesti za određene uvjete, upozoravajući korisnike kada parametri prijeđu unaprijed definirane pragove.

Data logging and Analysis: rješenja tvrtke SENECA mogu podržavati bilježenje i analizu podataka, omogućujući korisnicima pohranu povijesnih podataka i analizu trendova.

Integracija s drugim sustavima: SENECA sučelja mogu biti dizajnirana za integraciju s drugim sustavima automatizacije, kontrolnim sustavima ili komunikacijskim mrežama.

IoT i industry 4.0: SENECA bi mogla uključiti načela Interneta stvari (IoT), omogućujući udaljeni pristup podacima, integraciju u oblak i naprednu analitiku.

Asortiman SENECA proizvoda

Više o proizvodima

Akvizicija podataka i automatizacija

Linija proizvoda Data Acquisition & Automation Systems uključuje I/O Modbus, CANopen, Ethernet, LED i OLED HMI tehnologiju, IEC 61131 logičke kontrolere za upravljanje energijom, IEC 60870-5-101, IEC 60870-5 -104, IEC 61850 procesne kontrolere i kontrolere za pumpe. SENECA I/O sustavi su modularne i otvorene platforme za automatizaciju pogodne za upravljanje pojedinačnim I/O signalima i tisuću I/O signala.

Uključuju najširi izbor I/O modula: digitalne ulaze, brze brojače, relejne digitalne izlaze i MOSFET, analogne kanale (mA, V, Ohm, mV), mjerače naprezanja, RTD-ove, termoparove, mjere električne mreže. Sustavi SENECA dizajnirani su za pomoć integratorima sustava, inženjerskim/dizajnerskim tvrtkama, proizvođačima instrumenata, električarima i kvalificiranim instalaterima.

Industrijska komunikacija i Remote control

Linija proizvoda za industrijske komunikacije i daljinsko upravljanje uključuje industrijske modeme i Gateways, VPN routers, radio UHF/VHF, serijska komunikacijska sučelja i optička vlakna, jedinice za daljinsko upravljanje, daljinske alarme i pomoćne jedinice. SENECA proizvodi za industrijske komunikacije podržavaju vodeće mrežne protokole HTTP, FTP, SMTP, TCP-IP i tehnologije poput 3G+ i web servera.

SENECA komunikacijska oprema omogućuje proširenje skalabilnih mreža i omogućuje podatkovnu komunikaciju između različitih razina IT i industrijske mrežne arhitekture. Umrežavanje i daljinski nadzor SENECA rješenja nude otvorenost, skalabilnost i maksimalnu povezanost u prijenosu podataka od i do nadzornih centara.

Analizatori mreže i električna mjerenje

Linija proizvoda za analizu i mjerenje električne energije uključuje sustave za praćenje potrošnje kao što su mjerači električne energije s višenamjenskim Modbus web serverom, harmonijska analiza, Rogowski zavojnice i brojači energije s Modbus/Ethernet/M-Bus protokolima koji su također dostupni s MID certifikatom. Postoje različiti AC/DC pretvarači za upravljanje s patentiranim mjernim magnetskim principom ili Hallovim efektom i višestandardni pretvarači za električne vrijednosti (Vrms, Irms, Watt, VAR, frekvencija, energija, faktor snage) s Modbusom ili analognim izlazom. Pouzdanost i širok raspon proizvoda omogućuju postizanje temeljnih ciljeva, uz maksimalnu jednostavnost korištenja, u smanjenju ožičenja, uštedi energije, renoviranju/naknadnom opremanju postojećih instalacija i energetskoj učinkovitosti.

SENECA mjerači, signal izolatori i multimetri

Linija proizvoda za mjerenje i kontrolnu uključuje pretvarače signala, galvanske signal izolatore, digitalne indikatore,  zaštitu od prenapona, izvore napajanja, senzore temperature i vlage. Sa širokim paletom industrijske opreme za nadzor, SENECA nudi najnaprednije optičke, kapacitivne i induktivne tehnologije za normalizaciju polja signala koju daju senzori i aktuatori uz galvansku izolaciju, električnu zaštitu, mjerenje slobodnih petlji te kontrolu električnih i vanjskih parametara. Proizvodi za kondicioniranje signala također se mogu koristiti u univerzalnim aplikacijama kombinirajući različite SENECA proizvode. Njihova električna ili mehanička struktura dizajnirana je tako da minimalizira ožičenje i aktivnosti održavanja.

Više o SENECA Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik SENECA za Hrvatsku

SENECA, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi SENECA.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže s osnovnim lagerom SENECA proizvoda, a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Italiji.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna doalra prometa

  godina postojanja

  Dostava

  proizvoda godišnje u svijetu