Seneca je talijanska tvrtka s više od 30 godina djelovanja i razvoja na europskom tržištu na području industrijske automatizacije. Snažni razvojni tim svakodnevno radi na novim i inovativnim proizvodima u području komunikacija, GSM/GPRS, kontrolera, konvertera…, te nam kao takav nudi inovativna rješenja uz izrazito prihvatljivu cijenu. Proizvodi tvrtke Seneca se odlikuju inovativnošću, vrhunskom kvalitetom, brzim rokom isporuke, a velika mreža distributera diljem svijeta osigurava brzu isporuku i lokalnu podršku. Seneca proizvodi koriste se u nizu industrijskih aplikacija, a nude proizvode kao VPN rutere, Data logere, GSP/GPRS, analizatore mreže, strujne transformatore, remote I/O, konvertere protokola, telemetriju, bežično umrežavanje, kao i niz drugih proizvoda.

Tvrtka Proton EL je zastupnik Seneca proizvoda za Hrvatsku, te Vam omogućuje brzu dobavu, podršku i školovanje u vlastitom trening centru u Zagrebu.

Izdvojili bi najznačajnije proizvode tvrtke Seneca:

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other