Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Progea Hrvatska Logo

Techno s.r.l.
Via Bancora e Rimoldi, 27
22070 Guanzate (CO), Italija

Techno | Zastupstvo za Hrvatsku

Talijanska tvrtka Techno osnovana je u gradu Guanzate (Como, Italija) 1986. godine. Tvrtka je započela kao proizvođač malih i srednjih termoplastičnih proizvoda. Techno proizvodi u prošlosti su se uglavnom koristili u električnim aparatima za kućanstvo, automobilskoj industriji, elektroničkim uređajima, rasvjeti i građevini, a danas imaju široku primjenu u industriji, te se koriste u gotovo svim industrijskim aplikacijama.

Proizvodi tvrtke Techno odlikuju se visokokvalitetnom plastikom, te udovoljavaju najzahtjevnijim uvjetima u industriji. Jednostavni su za primjenu, imaju visoki stupanj IP zaštite – IP68, i mogućnost prilagodbe željama kupaca. Velika prednost u korištenju je i izrazito prihvatljiva cijena, koja ne utječe na finalnu cijenu vaših proizvoda i usluga. Više informacija o svim Techno proizvodima možete pogledati na brošuri. Informacije o svim proizvodima kao i tehničku dokumentaciju možete preuzeti na linku download.

Tvrtka Proton EL je zastupnik Techno proizvoda za Hrvatsku, te Vam omogućuje brzu dobavu, podršku i školovanje u vlastitom trening centru u Zagrebu. Proizvodi tvrtke Techno podijeljeni su u nekoliko grupa proizvoda:

Asortiman Techno proizvoda

Broj zaposlenih

zaposlenika

Zarada

milijuna dolara prometa

godina postojanja

Dostava

gradova u Italiji