Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 55 88 988
MAIL PROEL

Pošaljite nam upit!

info@proel.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10 000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
TECHNO Hrvatska

Techno s.r.l.
Via Bancora e Rimoldi, 27
22070 Guanzate (CO), Italija

Techno Hrvatska

Talijanska tvrtka Techno osnovana je u gradu Guanzate (Como, Italija) 1986. godine. Tvrtka je započela kao proizvođač malih i srednjih termoplastičnih proizvoda. Techno proizvodi u prošlosti su se uglavnom koristili u električnim aparatima za kućanstvo, automobilskoj industriji, elektroničkim uređajima, rasvjeti i građevini, a danas imaju široku primjenu u industriji, te se koriste u gotovo svim industrijskim aplikacijama.

Proizvodi tvrtke Techno odlikuju se visokokvalitetnom plastikom, te udovoljavaju najzahtjevnijim uvjetima u industriji. Jednostavni su za primjenu, imaju visoki stupanj IP zaštite – IP68, i mogućnost prilagodbe željama kupaca. Velika prednost u korištenju je i izrazito prihvatljiva cijena, koja gotovo ne utječe na finalnu cijenu vaših proizvoda i usluga.

Techno je tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i distribuciju specijalnih plastičnih industrijskih konektora, spojnica i razvodnih kutija u IP68/IP69 izvedbi koje se koriste u niz kritičnih aplikaciju gdje je velika vlaga, voda ili niska temperatura, a najčešće u industriji, energetici, infrastrukturi, instalacijama, vanjskoj rasvjeti, logistici i obnovljivim izvorima energije. Odlikuje ih jedinstvena kvaliteta, pouzdanost i jednostavno rukovanje.

Techno plastični konektori razlikuju se po snazi ​​i broju pinova s visokom zaštitom od prašine i vode (do IP69). Čak i u najekstremnijim i nepraktičnim radnim uvjetima, proizvodi osiguravaju da dugo traju i odolijevaju oštećenjima od bilo kakvih vanjskih uvjeta. Techno se koristi u velikom broju aplikacija gdje možete vidjeti i primjenu odgovarajućih modela:

Asortiman Techno proizvoda

Više o proizvodima

TECHNO kabelske spojnice

Techno In-line kabelske spojnice, T-kabelske spojnice, Y-kabelske spojnice, H-kabelske spojnicePanel mounted kabelske spojnice su proizvodi bez komponenti smole ili gela, otporni su na vodu i prašinu te se mogu ponovno rastaviti, pregledati i ponovno spojiti te im se može pristupiti čak i nakon dugih razdoblja uporabe. Idealan su proizvod za spajanje u malim prostorima i s visokim stupnjem zaštite (do IP69).

Najpoznatiji modeli koji se koriste su: THB.402, THB.399, THB.392, THP.392, THB.391, THP.391, THR.400, THP.400…gdje svaki od modela ima niz podvarijanti za koje može korisnik samostalno odlučiti koji model i koja varijanta mu je potrebna za njegovu aplikaciju. Više na stranicama dobavljača

Tehničke karakteristike

 • Broj polova: do 6 pinova
 • Broj spojnih kabela: do 4 kabela
 • Veličina uvodnice: do M25
 • Struja: do 32A
 • Stupanj zaštite: do IP69

TECHNO industrijski konektori

Techno industrijski konektor odnosno utikač i utičnica za spajanje kabel-kabel, montažu na ormar ili posebne vrste s visokim performansama (do IP69). Techno konektori su zapravo modularnan spojni sustavi s ciljem osiguravanja fleksibilnosti, brze instalacije i niskih troškova održavanju za sve složenije uređaje, sustave i strojeve.

Techno konektori su proizvodi bez komponenti smole ili gela, otporni su na vodu i prašinu, te se mogu ponovno rastaviti, pregledati i ponovno spojiti te im se može pristupiti čak i nakon dugih razdoblja uporabe. Idealan su proizvod za spajanje u malim prostorima i s visokim stupnjem zaštite (do IP69).

Najpoznatiji modeli koji se koriste su: THB.381 (micron.nect®), THC.381, THB.382, THF.382, THP.382, THB.384, THB.385, THB.386, THB.387, THC.387, THB.388, THF.388, THP.388, THF.387, THB.389, THS.389, THB.404, THF.404, THF.404, THB.405, THR.405, THF.405, THB.406, THR.406, THB.408, THF.408, THP.408, THF.406, THF.409, THP.409, THH.420.… gdje svaki od modela ima niz podvarijanti za koje može korisnik samostalno odlučiti koji model i koja varijanta mu je potrebna za njegovu aplikaciju. Više informacija na stranici dobavljača.

Tehničke karakteristike

 • Broj polova: do 8 pinova
 • Broj spojnih kabela: do 2 kabela
 • Veličina uvodnice: do M28
 • Struja: do 25A
 • Stupanj zaštite: do IP69

TECHNO spojna kutija

Techno spojna kutija ili Techno Junction box su prazne razvodne kutije, sa stezaljkama ili utičnicama za fleksibilne instalacije. Odobreni do IP68, osiguravaju odličnu IP zaštitu od vode i prašine bez upotrebe smole ili gela. Kutije se mogu ponovno pregledati i ponovno im se može pristupiti. Kompaktne veličine i pogodan za male prostore.

Najpoznatiji modeli koji se koriste su: THA.200, THR.200, THB.210, THR.110, THP.110, THA.212, THA.209, THB.209, THR.209, THP.209, THR.211, THA.211, THB.211, THA.212, , THP.212, THB.212, THA.212, THR.219, THA.219, THA.210, IOTH.D210, IOZG.212,.… gdje svaki od modela ima niz podvarijanti za koje može korisnik samostalno odlučiti koji model i koja varijanta mu je potrebna za njegovu aplikaciju. Više informacija na stranicama dobavljača.

Tehničke karakteristike

 • Broj polova: do 8 pinova
 • Broj spojnih kabela: do 2 kabela
 • Veličina uvodnice: do M28
 • Struja: do 25A
 • Stupanj zaštite: do IP69

TECHNO konektor za distribuciju struje

Techno konektor za distribuciju struje ili Techno Current distributor je električni spojni sustavi unaprijed konfigurirani s ožičenjem ili utikačima i utičnicama. Idealan za spajanje/odvajanje električnih mreža. Pristup terminalnim blokovima unutar kutije nije neophodan: iskorištava jednostavnost spajanja utikača i utičnice.

Najpoznatiji modeli koji se koriste su: THR.623, THP.623, THH.623, THH.629, THH.624, THH.625, THR.631, THP.631, THH.631,.… gdje svaki od modela ima niz podvarijanti za koje može korisnik samostalno odlučiti koji model i koja varijanta mu je potrebna za njegovu aplikaciju. Više informacija na stranicama dobavljača.

Tehničke karakteristike

 • Broj polova: do 6 pinova
 • Broj spojnih kabela: do 4 kabela
 • Struja: do 25A
 • Stupanj zaštite: do IP68

TECHNO Terminal blokovi

Techno Terminal blokovi dolaze kao pravokutni, okrugli, električni linijski i granasti terminalni blokovi (IP00, IP2x, IP5x). Kompaktne veličine, dostupni su s jednostrukim i dvostrukim završecima (in-out). Može se koristiti pojedinačno ili s TEETUBE® i TEEBOX® sustavima povezivanja. Više informacija na stranicama dobavljača.

Tehničke karakteristike

 • Broj polova: do 5 pinova
 • Struja: do 41A

TECHNO Kabelske uvodnice

Techno kabelske uvodnice su zapravo inovativne kabelske uvodnice visokih performansi (IP68) za brzo pričvršćivanje kabela. Najlonske i gumene komponente su oblikovane u jednoj otopini. To daje pouzdanost i sigurnost, izbjegavajući upotrebu brtvila na navoju za brtvljenje ploče i gumenih prstenova za brtvljenje kabela. Instalacija je tako brza i otporna na pogreške. Više informacija na stranicama dobavljača.

Više o TECHNO Hrvatska

PROEL dugogodišnji zastupnik TECHNO za Hrvatsku

TECHNO, kroz partnerstvo s tvrtkom PROEL, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi TECHNO.

PROEL pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, testiranje aplikacija, posudbe DEMO opreme, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka PROEL raspolaže sa zavidnim lagerom TECHNO proizvoda, a osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju dobaviti s lagera u Italiji.

  Broj zaposlenih

  zaposlenika

  Zarada

  milijuna dolara prometa

  godina postojanja

  Dostava

  gradova u Italiji