Talijanska tvrtka Techno osnovana je u gradu Guanzate (Como, Italija) 1986. godine. Tvrtka je započela kao proizvođač malih i srednjih termoplastičnih proizvoda. Techno proizvodi u prošlosti su se uglavnom koristili u električnim aparatima za kućanstvo, automobilskoj industriji, elektroničkim uređajima, rasvjeti i građevini, a danas imaju široku primjenu u industriji, te se koriste u gotovo svim industrijskim aplikacijama. Proizvodi tvrtke Techno odlikuju se visokokvalitetnom plastikom, te udovoljavaju najzahtjevnijim uvjetima u industriji. Jednostavni su za primjenu, imaju visoki stupanj IP zaštite – IP68, i mogućnost prilagodbe željama kupaca. Velika prednost u korištenju je i izrazito prihvatljiva cijena, koja ne utječe na finalnu cijenu vaših proizvoda i usluga. Više informacija o svim Techno proizvodima možete pogledati na Techno Brošuri. Informacije o svim proizvodima kao i tehničku dokumentaciju možete preuzeti na linku download.

Tvrtka Proton EL je zastupnik Techno proizvoda za Hrvatsku, te Vam omogućuje brzu dobavu, podršku i školovanje u vlastitom trening centru u Zagrebu.

Proizvodi tvrtke Techno podijeljeni su u nekoliko grupa proizvoda:

Kabelska spojnica IP68/69k

Razvodna kutija IP68

Y-kabelska spojnica IP68

Kabelska uvodnica IP68

T-kabelska spojnica IP68

Razvodni blok

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other